invisible33 Kehribar kolye alacağım bebeğim 3 aya yaklaştı ancak güvenilir orijinal sertifikalı alabileceğim bir yer önerin sevgili anneler 🥰
eslem_2020 invisible33 bende ınstegram dan aldım İlknur Apaydın onunda sertifikalı baya işe yarıyor 85 olması lazımdı
EmirElifAnnesi invisible33 valla ne yalan soylim şuan bir faydasını görmedim yeni kullanmaya başladık inşallah faydasını görürüm🙂
invisible33 Ozge96 siz faydasını gördünüz mü ? EmirElifAnnesi çok şaşkınım bazıları çok faydasını gördüm diyor ne yapsam bilemedim
Angel_45 invisible33 geçen hafta trendyoldan aldım 80 TL ye düşmüştü sertifika da göndermişler cnm sertifikalı diye belirten lerden al bence
Meva_ invisible33 kehribarkplyecimm diye inst dan aldık gamze sedefoglu . güvenilir canm hemen kargoya verildi he ise yariyormu deniyorum henüz ☺
Mommy_Bird invisible33 İnstagramda kehribar_dis_kolyesi diye bi sayfadan aldım iki tane aldım görümcemin bebişine hediye etttim birini de diş çıkarma dönemindeydi ateşlenmesi falan kalmadığını söyledi 95 aldım sertifikalı gayet memnunum
invisible33 Mommy_Bird acaba neden bazılarının fiyat farkı bu kadar fazla uyguna almışsınız 169 149 125 anlayamadım 🤔
Mommy_Bird invisible33 o sayfaların sertifikaları glt sertifikasıymış bende sordum Türkiye sertifikalı olanlar o şekilde pahalı yani aradaki fiyat farkını tamamen sertifikaya vermiş oluyorsunuz ben orjinalliginide test ettim orijinal bu şekilde yani ❤️