Minikevrenim Merhaba, kızım beşinci ayına giricek ve bu ara eli sürekli agzında salya akıtıyor ve dilini çiğniyor, bişeyleri ısırmaya çalışıyor. Bu gün emzirdikten sonra dilinin uç kısmını hafif şekilde kanlandıgını farkettim ve endişenlendim doktora randevu aldım ama ileri bir tarih. Başına böyle bişey gelen varmı Acile götürmelimiyim çok tedirginim şuan😔
Yaserinannesi Minikevrenim bence endişelenecek birşey yok oğlumunda diş çıkartmadan birkaç gün önce dili öyleydi kaşındığı için biraz çok sıkıyorlar sanırım ondan kanlanıyor
Minikevrenim Janss korkulacak bi durum degildir o zaman dimi ☺️ Kusura bakmayın insan tecrübesiz olunca en ufak şeyden tedirgin oluyor.
Minikevrenim Damagına baktım sadece diş tomurcuklarını gördüm 😔 herhangi dili kanlandırcak şekilde sertlik yoktu bu yüzden şaşırdım . Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim🙂
Janss Minikevrenim Hiç sanmıyorum . Birde şimdi oyuncaklarını falan da ağızına götürüyordur . Sert birşey denk geldiyse oda yapmış olabilir . Daha neler görecek bu gözler endişelenmeyin ♥️
Minikevrenim Janss ayyy 🥰 kıyamıyorumki hemen gözlerim doluyor bi yerine bişey olunca 🌺 haklısınız alışmam gerekiyor aslında 🙏🏻