Ceylanceylin Kızlar şoka BİM’e A 101 e gelen kırtasiye ürünleri ne kadar da uygun bizim zamanımız da böyle miydi kırtasiyeciler çok pahalı satardı herşeyi bide mecbur alacaksınız gibi bi hava takınırlardı Bakın defterler kalemler ne kadar da uygun
naimeada Ceylanceylin Okul alışverişini D&R’dan yapan ablamlar.Aklım almıyor anlam veremiyorum.Ne diye o kadar çok para verirler ki böyle uygunları varken?😐Kalite farkı varsa bilemem tabii.🤷🏻♀️
leylafrakca Ceylanceylin Herşeyini D&R’dan kırtasiye’den alan Afra buna güldü.😅Ne güzel fiyat olarak uygunlar ama söz geçirebiliyorsan geçir.🤷🏻♀️
Minnakbebek Ceylanceylin bu firmalar sürümden kazaniyor kırtasiyeci toptan aliyo 3.5 paket o kadar marketlerin sayısı oldukca fazla bundan kaynaklı ucuz diye düşünüyorum 😁 Bu sene coştu marketler aşırı ürün var üzerine virüs hadi hayırlısı millet birbirini yemeden alirsa iyidir sosyal mesafeyi hic bahsetmiyorum😂
Ceylanceylin naimeada kalite olsa ne olmasa ne kız defter kalem sonuçta ne bileyim bizim zamanımız da böyle uygun şeyler yoktu bide pahalı deyince köpek gibi azarlardı git başka yerden al dşye
naimeada Ceylanceylin Zaman farklı.Kaliteli olması önemli bu zamanda.Mesela şuanki kalemler eskisi kadar dayanmıyor bile.2 günde bir kalem alıyor yeğenim bozulduğu için.Öyle olunca orjinalini alıyorlar ki daha uzun gitsin.Orjinalide taş çatlasa 2 sene ancak dayanıyor oda kaybolmazsa.☺️
Ceylanceylin Minnakbebek sosyal mesafeye uyan yok ki çünkü çoğu insan virüse inanmıyor Amerika’nın bi oyunu olarak düşüyorlar