Sezenkumsal92 Ay kizlar dogum yapali 4 gun oldu hamilelikte karnim catladi suan karnim gobegim hic kalmadi ama buzus buzus cok igrenc gorunuyor ya hep boylemi kalicak
Selinozgeenn Sezenkumsal92 eğer çaylaklarınız kırmızı ve mor renkli ise bio oil yağ işe yarar Zeynep hanım ben bu sayede kurtuldum ki benim bedenim Türkiye haritası gibiydi göğüs altından dizime kadar iniyordu 🤦🏻♀️😌
Thesra Sezenkumsal92 Yok zamanla büzüşmesi açılıyor ama tamamen gitmesi için sıkılaştırmanız gerek malesef spor şart
Cemilev Şuracıkta bekliyim aynen benim de öyle 😔 ne yapcam bilemedim otoyol gibi çizgi çizgi yollar dolu
Selinozgeenn Sezenkumsal92 evet aynı zamanda gün içinde kayısı ve badem yağı da sürdüm yeni çatlaklar oluşmasın diye 😌
Selinozgeenn Sezenkumsal92 ee tabi örneğin şuan 60 kilosunuzdur 50 kiloya düştünüz tekrar çatlak oluşur 😌
Cemilev Sezenkumsal92 Öyle düşünme canim cocugu yaparken beğeniyorlar şimdi mi beğenmicek biz kendimize bakalım kendi psikolojimiz icin emin ol esin senin gibi düşünmez ☺️☺️ Takma geçer bunlar da
OzlemGelen Bende hamileliğim boyunca çatlamadım ve karnım dev gibiydi ikiz bebeklerim doğumdan sonra çatlamaya başladım mor ve kırmızı benimde ben frei oil kullanıyorum yağ formunda doğum sonrası paketi var hem sıkılaşmak için hemde sezeryan ve çatlaklar için renkleri solmaya başladı 1 ay oldu kullanalı bi göz atın kızlar
Sezenkumsal92 OzlemGelen saol cnm valla simdi daha cok korelim bozuldu bide bu catlaklara da yeni catlaklar katilicagi icin