Hasret Kalça çıkığı testi için normal değerler kaç olmalı yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz 🙏🏻Sonucumuzu doktora gösteremedik henüz değerler Sağ kalça : alfa açısı 66 beta açısı 54 Sol kalça :alfa açısı 62 beta açısı 51 derede yazıyo 🤔
gyns Hasret Ben tahlil sonucunu görmedim doktor çekerken duydum.. Bu değerlere yakın değerlerdi.. Hepsini tam hatırlamıyorum.. Bize normal dendi.. İnşâALLAH sizinkide normaldir🌸..
ikos58 Hasret bunun tam olarak ne zaman yapılması gerekiyor biZe doktor 2. Ayda dedi ama randevu falan vermedi kontroldemi yapılıyor
NaimeYilmaz Hasret bızımkı sağ alfa:63 beta:45 Sol alfada aynısı cıktı ben bakmamıstm bile sana yazmak ıcın actım smdı kagıdı doktoe iyi demıstı
Bts Hasret canım biz 1 aylıktı yaptrdk sınır 60 oluyo benm kızımın sol kalçasında gerilik var 58 2 ci ayda cagırdı gecmemişti çift bez yapıyrz şimdi 1 ay olucak seninkis gayet ıyı degerlere göre yinede aklında soru işareti varsa sor derim doktoruna
Hasret ikos58 sağlık ocağına gittiğimde 1,5 aylık olunca kalça çıkığı testi yaptırın dendi canım randevu da alabilirdik direk gittik biz doktora bi hafta sonrası için gün verdiler önce doktoruna gidip söylemek gerekiyormuş ama
YazCilegi Hasret biz 49 günlükken yaptırdık. 60-65 arası olması lazımmıs. Bizim 63 cıktı. Hatta doktor bana 63 güzel ama 65 mükemmel demek 3.ayda istege baglı tekrar cektirebilirsiniz dedi.
Bts [bilinmeyen] canım kzımda kalça geriliği vardı bnm 1 ay çift bez kullandm ondan snra düzeldi ama ortopedi doktoru çift bezle alakası yok dedi cocuk doktorumz çift bez yap demişti her doktor farklı söylüyo ama ama gecti yani bide kanguru kullan dedi ortopedi doktru acık kalması gerekıyorms galiba