Sonnsun Mustela şampuanı bebeğimde koku yapıyor.banyo yaptırdıktan bı ıkı saat sonra bebek kokmaya başlıyor.memnun kaldığınız bebek şampuanı onerırmısınız
Singlemom Sonnsun ilk defa duydum doğduğundan 6 ayına kadar kullandım şampuan gün boyu mis gibi kokuyordu.jonhsons cotton serisine geçtik oda güzel
Ogullarinaasikanne Sonnsun ebebekten alıyorum baby me. mühendisinoğlunda yıldızlar listesinde doğal bileşenlerden ütetilmiş bir şampuan. bakın isterseniz
Deletedmom513 1 yaşında kızım doğduğundan beri uni baby yenidoğan şampuanını kullanıyorum ben kokusuda çok güzel asla gözde yanma felan yapmıyor
nilosaydn Sonnsun unıbaby kullanıorm mis gibi kokuyor.. aslında ben sebamed alcaktım ama bu hedıue geldı dedm zıyan olmasn kullanm dedm.. guzel memnun kaldım
asellina20 Sonnsun eyüp sabri Tuncer bebek şampuanı ve e bebeğin babybme şampuanını kullanıyorum çok memnunum ben özellikle eyüp sabri Tuncerinkinden çok memnunum
Giraysmom20 Sonnsun jhonsons baby kullanıyorum çok memnunum mis gibi kokuyor bir sonraki yıkamaya kadar
Hamzam Sonnsun e bebeğin erkek bebekler için olan sampuanini kullanıyorum, gayet iyi, mustela set aldim duruyor öylece 1 kez sadece kullandm
Dn123 Sonnsun ben de mustela kullanıyordum saçtan gitmiyordu yani duruluyordum ama yine kalıyordu ben sebamede geçtim memnunum
Kekmez Sonnsun milli şampuanımız dalin ya en güzeli sebamed bebe mustela Nivea hangi marka varsa denedim en iyisi dalin