Edizim Merhaba arkadaşlar, 2,5 aylık bebeğim var sünnet yaptırmak istiyoruz da Ankara’da tavsiye edebileceğiniz devlet veya özel hastane var mi acaba? Fiyatlar nedir bilgisi olan var mı?
Mkr06 Edizim Ben de oglum 3 aylıkken yaptırdım. 1 ay olacak nerdeyse. Ankara yenimahallede Elif sünnet merkezinde yaptırdım. Fiyatı 700 liraydı .Orayı tavsiye ederim
fatimaozel Edizim ben 3 aylıkken keçiören halk sağlık kabininde yaptırmıştım 550 tl 2019 da şubat gibi
esmerayes Edizim sehir hastanesi cocuk uroloji bolumu benim oglumun bobrek ameliyatida orda oldu simdide sunneti yapilacak bu bolumdeki butun doktorlardan memnunum gozum kapali emanet ederim
Edizim esmerayes şehir hastanesi hem çok temiz, hem doktorları çok ilgili diye duymuştum. Orayı düşünebiliriz aslında
Alparslan-mom esmerayes pandemi sebebiyle sunnet yapilmiyor devlet hastamesinde diye duyduk biz ama. Lokalle mi yapıyorlar acaba
fatimaozel Edizim aynen canım 1 haftada toparlanıyor iyi düşünmüşsünüz şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun 🌸
esmerayes Edizim evet cok temiz ilgileride cok iyi ben cok memnun kaldim dogumuda orda yapmistim cocugun ameliyatindada kaldik odalari bile ozel hastanelere on basar###
esmerayes Alparslan-mom cocuk kucukse genel anesteziyle yapiliyo dogru olabilir belki su an yapmiyolardir bende henuz goturmedim kontrole bile