Drkgrss Arkadaşlar süt ateşi yaşayan var mı? Nasıl geçirdiniz? Göğsümde kocaman bir beze gibi düğüm var sütüm de gelmiyor o yüzden😢
Annesirintugceuzun Drkgrss Bol bol emzirin ve sağın göğsünüzü. Antibiyotik hemen rahatlatıyor. Genel Cerraha gidin ve ilaç alın. 😓 beter onun ağrısı.
ygtabrs-25 Drkgrss evrt canım Ateş halsizlik üşüme yapıyor.2 gün önce oldum çok ağrı Ateş halsizlik yaşadım ateşten dolayı çok korktum göğsümün ateşi 40 dı kendi vücut ateşim 38 olmuştu.ılık duş aldım sıcak masaj yaptım duştayken sonra gece yatmadan havluya ütüyü sıcak sıcak bastım göğsüme omzundan itibaren koydum bi tane parol içip yattım çok iyi geldi birde ertesi gün sütü sağdım aynı zaman da masaj yaptım
Akademisyenanne Drkgrss hic hatirlamak istemiyorum k gunleri. Tam 5 ay araliksiz yasadim mastiti. Sabah bir gogsum aksam digeri olurdu. Meme ucunde beyaz nokta oluyor. Onu temiz bir igneyle siyirin. Acikir gogsunuz. Buharli bir dus alin once. Sonra o noktayi bulup cikarin. Tikanikligi sut kabarcigi yapiyor. Kabarcik gidince aciliyor meme. Suan bebgeim 8 aylik cok sukur hic olmuyor artik.
Drkgrss Annesirintugceuzun ygtabrs-25 NisanAda kızlar bende 3-4 gündür var sabaha kadar su gibi terliyorum titriyorum ama ne yapsam geçmedi, dün doktorumu aradım antibiyotik kullan dedi dün başladım , sıcak su torbası koyuyorum ardından sağıyorum falan ama nafile , çocuğuma da açken boş memeyi verip yormak istemiyorum sonra diğerini emmiyo😢 ne yapcam şaşırdım
NisanAda Bende sağmama rağmen süt gelmiyodu bebeğimi yarım saatten fazla emzirmiştim o kadar rahatlatmıştı ki beni ilaç falan kullanmamıştm o süreçte
YldrmBytkn Ben ileri derecede olmadım ama 10 günde bir tıkanıyor göğüsüm burada bir post açmıştım birisi bana ters emzirmeyi önerdi gerçekten işe yaradı internetten bir araştırın nasıl olduğuna bakın emzirmeyi o şekilde yapın masaj sağım ve sıcak uygulama yaparsanız inşallah geçer ama sizinki sanırım doktorluk olmuş Çok geçmiş olsun ağrısı çok kötü bilirim ☹️
Drkgrss YldrmBytkn hemen bakcam , dün annem emdi tükürdü o kadar utandım ki ama yapacak bişey yok dediler😢 çaresiz kaldık günlerdir geçmiyo sütüm de gelmiyo çocuğuma ilave mama veriyorum
Drkgrss Akademisyenanne şuan baktım ama öyle birşey yok göğsümün ucundA , benim kocaman bir beze var ve koltuk altımdada ufak ufak bezeler var😢😢
YldrmBytkn Drkgrss evet bana da öyle diyorlardı eşin emsin boşaltsın sütü diye ama bende çok utandım yaptırmadım😟 sırf bu göğüsümde olan yumru için bu hafta ultrason da baktırdım belki başka bişey vardır dıye korktum ama tıkanıklık varmış antibiyotik verdi ben daha kullanmadım oldugu zaman kullanırım diye düşündüm inşallah olmam da gerek kalmaz 😟 bence doktora gidin ilaç versin sizinki ateşte yapmış benim o kadar çok değildi sadece tıkanıyordu agrı oluyordu sertlik oluyordu
Drkgrss Annesirintugceuzun bende dün akşam başladım belki keser , antibiyotik ateşi kesiyo ama bezeyi de yok ediyo mu?
Akademisyenanne Drkgrss dikkatli bakin. Dustan sonra belli olur kabarcik. Bezelerin sebebi sutun dugumlenmesi. Ters emzirin. Acilir insallah.
Drkgrss Fkulcu94 süt gelmiyo bende açken o göğsümü verip yormak istemiyorum sonra diğer göğsümü almıyo aç uyuyo kıyamıyorum😢 o yüzden sağıyorum sürekli ama asla geçmedi günlerdir , ve zaten ucu okdr büyük ki o bezeden dolayı çocuğum ememiyo
Annesirintugceuzun Drkgrss Evet tabii. Süt kanalı tıkanıyor ve iltihap yapıyor. Antibiyotik onu temizliyor . Sizin ki belki ilerlemiştir. Ben ertesi gün doktora gidip hemen kullanmıştım. Düzenli kullanın iyileşecektir. 👌
Aysld Drkgrss ben hastanelik olmuştum serum taktılar parol verdiler 1 hafta boyunca Günde 2 defa iğne yaptırdım çok ilerlemediyse duşta masaj yapın ve sağın çok geçmiş olsun.
Drkgrss Aysld duşta masaj da yapıyorum hergün ama asla geçmiyo , antibiyotiğe yeni başladım geçmezse genel cerraha gideceğim
Drkgrss YldrmBytkn bnmde ilk öyleydi ama geceleri yine ateş titreme çok oluyodu , gittim ozaman doktora göğsümde kitleler de çıktı azcık o da tıkıyo olabilir dedi ama böyle kötü değildim , gittikçe kötü oldum , sizde dikkat edin
hypatia Drkgrss mümkünse elektrikli süt sağma makinasıyla değilse bebeğinizi emzirirken sıkarak sağıp bezeleri açmanız gerekiyor. bunu yapmazsanız ilerler ve malesef cerrahi müdehale gerekebilir :(
Drkgrss hypatia sağıyorum sürekli elektrikli makinayla ama bişeye yaramıyo😢 inşallah bian önce düzelir sütüm hiç kalmadı