Pares Bebeğim emerken Boğaz’ından mi burnundan bir yerinden hırıltı geliyo sadece beslenirken oluyo ama sebebi ne olabilir arkadaşlar pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum
anne15 Pares cuk cuk diye ses geliyo mu acaba dilbagı dudak bagı gibi bsy olmasın ? Onda hırıltı duymadım gerci
Minikannesi00 Pares belki burnu tıkalıdır ,dşardan gözükmüyodur, bi temizleyn isterseniz ,denemekte yarar var
Pares anne15 dil bağı yok boğazından geliyo gibi ciğerini dinliyorum bir hırıltı var mi diye yok sadece emerken oluyo balgam yapışmış gibi sanki boğazına anlayamıyorum
Busbus2684 Pares benimde öyle canım bizim ki de emerken öyle ses çıkarıyo, doktor burnu tıkalı o yüzden dedi,
Pares Minikannesi00 hergün temizlerim burnunu emzirirken zorluk çekmesin güzel emmez diye temizlerim sık sık aslında
NimetGrp Benim bebeğinde 1 ay 18 günlük burnundami genzindemi hırıltı var çözemedim grip olmuş gibi burnu akmış kurumuş ateş yada göğsünde hırıltı vs yok simdi eczaneden solüsyon aldık (Brunobaby)damlattik yumusasin die umarım gecer