Damlaa92 Kızlar 10 aylık kızım var yeni yeni emeklemeye başladı.Emeklerken tek bacağıyla gidiyor.Sağ bacağını pek kullanmıyor.bu durumu yaşayanınız oldu mu?
Aysunikra Damlaa92 ben yaşamadım da çünkü kızım daha 5aylik😀ama komşumuzun kızı öyle emekliyordu hatta biz dalga geçerdik maymunlar gibi emekliyor diye ama şimdi yürüyor bı sıkıntı olmadı yani💓🌼🥰
Ikizannesi2020 Damlaa92 günaydın canım benim 7,5 aylık ikizlerimden biri de Bazen öyle emeklerden tek ayağını atıyo ama bazen gözüne birşey kestirdiği hızlı gideceği zaman normal emekliyo normaldir heralde diye düşünüyorum
Aryemus_3 Damlaa92 Canım her bebeğin emeklemesi farklı kimi sürünerek kimi tek ayakla kimide hiç emeklemeden yürümeye başlıyor bi sorun yoktur inş
VelardaEdiz Damlaa92 yeniyse evet normal bebeğim önce komando sürünüşüne başladı sürünerek gidiyordu her yere😀 emekleme zamanına geçince ilk başta tek bir bacak gidince dururdu diğerini atamazdı şimdi tutabilene aşk olsun🤦🏻♀️
Damlaa92 Aysunikra yürüttüğümüz zaman bi sıkıntı olmuyor.Öyle yapınca korktum bende cuma kontrolümüz var bakalım dr ne diyecek.Çok tşk ederim cevabınıza 😍
Ikizannesi2020 Damlaa92 teşekkür ederim☺️ Belki de öyledir bilmiyorum devam ederse 8 aylık aşımızda doktorumuza sorarız umarım normaldir
Damlaa92 VelardaEdiz ayyy öyle mi VelardaEdiz ayy ne güzel vala onlar koşsunda biz tutamayalım 😅 içim rahatladı biraz canım çok tşk ederim🥰
Deletedmom413 Damlaa92 Zamaninda bende boyle post actim canim :) ayaga kalkmaya ramak kala boyle emekliyorlarmis duzeldi ayaklandi.
VelardaEdiz Damlaa92 bizde öyle oldu tutuklu kalıyordu ne zaman devamı gelicek diye beklerken fişek gibi mübarek şimdide😂
Damlaa92 VelardaEdiz hahahha yetişmek ne mümkün 😂 bi kaç gündür başladı emeklemeye bakalım ne zaman ayaklanacak☺️
VelardaEdiz Damlaa92 çok hızlı gelişiyor ya anlamıyorum bile ne ara diye şimdi 3 gündür bir yerlere tutunup kalkmayı öğrendi mesela çok güzel şeyler😍
Happiness87 Damlaa92 yeni emeklemeye başlayınca öle yapıyordu benimki de. Emeklemeyi geliştirince normale döndü.