Busra_17 Hanımlar merhabalar eczaneden gaz damlası sap simplex aldım kullanımı biraz karışık yazıyor eczacı günde 1 kez dedi ama güvenemedim içinde farklı yazıyor kullananlar nasıl kullandı kaç kez ve kaç damla
Smyhmz Busra_17 5 aylıkken günde 3 kez 5 er damla kullandım çok gazlıydı bebeğim. Ama bu sefer çok altını kırletıryordu siz sabah akşam olarak uyumadan 1 saat önce uyandıkdan 1 saat sonra 5 er damla verebılırsınız
Meva_ Busra_17 öğlen 12 gece 12 de veriyrm ben düzenli kullanım dedikleri.icin yaninda biogai de kullaniyrm hiç bir ise yaramiyr
Atelci Ya bi defa 15-20 damla ya da 2 sefer 7-10 damla arası verin. Gaz damlasının yanına artı olarak da biogaia ya kullanabilirsiniz çok işe yarıyor
Smyhmz Atelci evet bende beraber kullanıyordum işe yaradı en pahalı damlaları da kullandım ama en son ıyi gelen mestil ısımli damla oldu
Busra_17 Meva_ biogaia ile sağ simplex birlikte kullanıyorsun yani dimi canım Bnde Bi sorayım doktora bakalım
Meva_ Busra_17 evet canm birliktezateb biogai bagirsk duzenleyiciymis doktor 3 aya kadar kullan dedi, gün içinde veriyorum . Sab simplex bitince nur harvey mi ne varmış ons geç dedi
Minakuzusu Günde 3 defa 15 damla veriyorum büyüdükçe günde 4 defaya çıkarabilirsin demişti doktor bebeğim 2 bcuk aylık 😊