duaelvin Özellikle manuel pompayla sağanlar göğsünüz doluyken sağdığınızda kaç cc süt sağabiliyorsunuz? Bi de 3 aylık bebek bir seferde kaç cc süt içer acaba gerçi değişir bu durum doktorumla görüşeceğim elbet ama sizden de fikir almak istedim şimdiden teşekkürler.
BusraElaa duaelvin bebegimi emziremedim günde en az 4 defa sağıyorum her gogusten 60cc cikiyo toplamda 120 cc
Eminetavsan duaelvin ben de el pompasıyla sağıuorum oglum kafasına göre takıldığı için tam anlamıyla emmiyo emdiğinden sonra sagıyorum 60-90cc çıkıyor eger hiç emmediyse iki göğüsten 200cc çıkabiliyor . 4 aylık olduk bugün sadece anne sütü alıyoruz şimdilik.
aysetunckilicfirat Benim de Manuel pompam var ve kızım 3.5 aylık. Her iki göğsümden de çok doluysa 90-100 ccye yakın süt çıkıyor. Başından beri sürekli sağdığım için olabilir. Eğer kızıma sağılmış süt vereceksem de 120 cc veriyorum.
duaelvin aysetunckilicfirat teşekkür ederim canım ben sadece tek göğsümü sağıyorum gece biriktirip işe başlayacağım zaman kullanmak İçin günde bi defa sağıp atıyorum dolaba da az mı acaba diye meraktan soruyorum
Denizo Arkadaşlar benimde 10 gündür bebeğim çok fazla ağlıyor doktor gazi yok sağlıklı dedi en son sütümün yetmediğini farkettim sagdigim zaman iki taraftan toplam 25 ml çıktı mamaya başladım oğlum 2 ay 20 günlük süt için ne yapacam yardımcı olur musunuz