tospikannesii Lina3705 isilik mi sivilce gibi kızarıklık mı var? Benim bebeğimde de var ama isilik olduğunu düşünmüyorum oda ısısı 27 derece sürekli, internetten araştırdım yeni doğan bebeklerde olurmuş, büyüdükçe geçermiş
Tugba_mirac Lina3705 Eumovate isilik için çok etkili bir krem. Kesinlikle bir kez sürünce geçiriyor Tavsiye ederim 👍🏻
Lina3705 Miniminti ah maglesef sütüm yok yüzünde cıktı hep banyo yapınca geçer yani jansıns kullanıyorum sampuan o falan mı yaptı acaba
seydaac tospikannesii 27 derece biraz sıcak olur, benim bildiğim kadarıyla 22-24 derecede olması gerekiyor.
tospikannesii seydaac doktor 26-27 derece dedi, sadece zıbınla duruyor, klima hiç kapanmadığı için içerisi hep serin geliyor bizim için bile
tospikannesii Lina3705 bende öyle yapıyordum ama doktorun kızdı, klimayı 24 ye falan çalıştırırsan daha kalın giydir ama 26 27 de çalıştırıyorsan zıbın yeterli dedi, insan hasta olacak diye korkuyor ama doktor önerisi, o yüzden uyuyorum bende ☺️
Lina3705 tospikannesii cok hapsuruyor üzerini açasıya kısa kollu giydrmeyi bırak cok ince bile giydiremiyorum