Fatosyyn Kızlar sezaryan sonrası nasıl kilo verdiniz? Gitmiyor, takviye birşeyler kullandınız mı psikolojim bozuluyor artık kilodan.. Lütfen nasıl kilo verdiğinizi ve beslenme düzeninizi anlatabilir misiniz?
Tuana4747 Fatosyyn diyet yaptım spor yaptım ama 3 kg gitti 4 haftada çok az geldi şimdi zayıflama çayı arayisindayim onunla beraber diyet ve spor düşünüyorum eşim 1 ayda 8 kg vermişti ama emin olmak için araştırıyorum
gokcekizinannesi Fatosyyn 7 aylıktı bebeğim ve aldığım 12 kilonun 9u benimleydi. diyetisyene başladım online olarak. şu an hamilelik kilolarımı verdim devam ediyorum. kendim de yapabilirdim ama diyetisyen olunca daha disiplinli ilerleyebiliyorum.
Ceylanmelis Fatosyyn ben 80 kiloylq hamile kaldım 110 kilo ile doguma girdim 5 bucuk ay oldu suan 83 kiloyum. Sezeryan dogum yaptim 2 ay emzirebildim dogumdan cikip eve gelinc tartildim dogumla 12 kilo gitmis 😂 simdi sabit kaldı gitmiyor diyet falan yapmadim ama baslamaliyim artik 😔
Tuana4747 Fatosyyn fable kullandı sabahları bir bardak günde 30 dakika koşu Ve hamur işi şeker paket gıdayı kesti
Fatosyyn Tuana4747 bakayım Bi merak ettim ama ben çay tarzı şeyleri içemiyorum. Daha çok kapsül tarzı hap olması lazım ama güvenemiyorum korkuyorum.
gokcekizinannesi Mom0970 canım benim diyetisyen yaşadığım yerde ama pandemi nedeniyle evden çıkmak istemediğim için telefonla görüşüyorduk. haftalık 50 tl benimki