tellibaykus Kızlar göğüslerim ablamın ve benim çok küçük ırsi sanırım silikon taktırmak istiyoruz fakat fiyatlar nedir , ağrısı acısı vs bilgi verirseniz çok sevinirim 🌺🙏🏻
aysebern18 tellibaykus ben iki sene önce yaptırdım doktorum çok ilgiliydi aynı zamanda korkumu yenip cesaretle ameliyat olmamı sağladı. Ameliyat üç saat sürdü 330 cc takılmıştı. Yirmi güne yakın kendim yerimden kalkamadım.. ağrılara hazırlıklı ol üzerine fil çökmüş gibi hissediyorsun ancak annemin kardeşimin destekleri ile işimi görüyordum.Şu an da bi yakınım araştırmış fiyatları Ankarada özel muayene 12 bin 15 bin civarı arasıymış
aysebern18 tellibaykus evet canım üniversite hastanesinde yaptırmıştım ben o zamanlar beş altı bin civarıydı özeller yine pahalıydı biraz daha
aysebern18 Bir ay kadar sürede ağrılarım bitti ama kollarımı yukarı kaldırmam yükseğe uzanmam yüzmem falan bi altı ayı bulmuştu
aysebern18 Bi sene içinde de tüm şişlikler iniyor gögsünüz tam olması gereken boyutta oluyo ben memnunum emzirme süresinde de problemim olmadı
bluem emzirmeye mani oluyormu dogumdan once goyuslerim dik guzeldi imrenirdi kiz arkadaslarim ama simdi sarkti bende dusunuyrum da ikinci bebekde sorun olurmu onu bilemiyrum oste