PonciKom Melisdas keske benmde erımeseydı ya :)) kılolu kalaydım 45 le hamıle kaldım 65 le doguma gittim suan 45 kgyın ılk 5 ayda hepsi uçtu gitti
Blackcloud Chloe ting e başladım, diyet ve leslieyle destekliyorum.😂😊🙈 Doğum yapalı 6 ay 29 gün oldu.
Melisdas PonciKom hadi darısı başıma bende 62 ile hamile kaldım 70 le doğuma girdim şimdi 64 kiloyum ama biraz göbeğim var oda rahatsız ediyor beni 3 ay oldu giden birşey yok☹️
Biranne91 PonciKom aaahhh aaaahhh kimi doğumhaneden çıkarken kilolarinda gittiği hayalini kurar kimide sen gibi kalsin diye dua eder 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 benimde gitmiş olaydı ne güzel olurdu
mirayilknurtolga Melisdas ben 23 kilo aldım ama ve daha yarısı anca gitti. Hamile kaldığım kiloya daha 11kilom var 🥴 Zaten sezaryende rahmin toparlanma süreci daha uzun oluyor. Umarım 1 sene içerisinde eski halimizden çok daha iyi durumda oluruz. Sanırım herkes ister bunu 😅🥰
Biranne91 Melisdas eritmedimki 😄 hâlâ orada öylece duruyor. Bana ısrarla yemek yemeeee yemeee diyor ama ben onu dinlemiyorum 😁