Ummhnsmt canım bebeğine rutin oluştur mesela müzik aç youtubedan bebek uyku müzikleri var sakinleştirici etkili ben bile uyucam o müzikte nerdeyse 😅 yanına uzan sende bebeğinin gözlerinin içine bakarak şimdi uyucaz uyku vakti falan de sonra sen gözlerini kapat bebeğin ilk etapda ağlayıp hircinlasacak çok normal çünkü yeni bit düzene geçiş yapıyor yan yatır kulağına ninni fisilda başını okşa poposunu pispisla hem bebeğini sakinlestir hemde uykuya geçişini destekle benim ilk gün 20 dk sürdü pes etmemek önemli ve bebeğinin gerçekten uykusu geldiğinden emin ol dayanamayıp uyuyorlar zaten zamanla pispis yapmayı başını oksamayi da bırakırsın tamamen desteksiz uyku düzeni sağlarsın tabi 1 haftada olacak iş değil ben oğlumda 1 hafta yanına yatarak pispislayarak uyuttum 2.hafta hiç temas kurmadım sadece yanına yattım.3 hafta artık kendi beşiğine bırakmaya başladım hepsinde biraz agliyorlar mesela beşiğine yatırıp ben odadan çıkınca arkamdan kıyamet kopuyordu ama 10 sn sonra susuyordu herşey sabır pes etmemek çok önemli insan yeni bir düzene 21 günde alışır 21 gün sabredersen başarmışsin demektir 😊