SerapBayram Kızlar devlet hastanesinde doğum yaptınız mı randevu alıp mı gidiyorsunuz yoksa gittiğiniz zaman yapıyorlar mı
Prensess_annesii SerapBayram ben devlette doğum yaptım muayeneye gittiğinizde doktor söylüyor şu bölümden sıra alın diye ozaman gidip gün alıyorsunuz 1 ay sonraya veriyorlar genelde. Telefon ile yada MHRS den randevu almıyorsunuz
damlamirhat SerapBayram çocuk doktoru yönlendiriyor sana gün veriyorlar ben özelde doğum yaptım ama ultrasonu bugün devlette çektirdim çok şükür temiz çıktı darısı size🤲🥰
Mkelebek SerapBayram bn devlette dogum yapmadim ama kalcayi devlette cektirdik onceden randevu aliyosunuz gidip
SerapBayram Prensess_annesii teşekkür ederim ben sormuştum hastaneden çıkarken sormuştum randevu alıyormuyuz diye hatırlamıyorum ne dediklerini oyüzden soruyorum yarın bizde 1 aylık oluyoruz hastaneye gidim mi yoksa randevu mu alıp gideyim
Prensess_annesii SerapBayram ilk 2 ay mıydı 3 ay mıydı hatırlamıyorum randevusuz bakıyorlar. Girişte kayıt actiriyorsunuz hemen sıra numarasi veriyorlar. Zaten muayene olurken kalça ultrasonu içinde sıra alın diye söyler. Yine kayıt actirdiginiz yere sorarsınız
SerapBayram Mkelebek mhrs yi aradım ilk kontrol oluyor randevu alıp gidiyorsnz snrasnda ise ordan yönlendiriyorlar sizi dedi önce çocuk sağlığına gidiyormuşuz
Mkelebek SerapBayram evet dogru cocuk doktoruna randevu aliyosunuz ordan ultrason size gun veruyor kalca icin ztn 1 bucuk aylikken bakiliyo
Eda3405 SerapBayram kalca cikigi icim cocik doktorundan randevu aliyosunuz ama.bebegin 40 i cikdikdan sonra biz 50 gunluguz 2 gun once yaptrdik.