Danyal Oğlum 6 buçuk aylık uyuyana kadar 1 saat geçiyor ve bir çit sesine uyanıyor gerçekten kafayı yicem
Deletedmom896 Danyal kemiklerinden çıkan sese bile gözünü açıyo 😀 hay ben benim diye söylenmeye başlıyorum kendime
Rzlgln Melek01 kesinlikle öyle evde parmak ucuyla geziyorum sırf uyanmasın diye iş filan yapmıyorum evde
Babymm_ Bacaklarımın bu kadar kütlediğini ve yatağımızın bu kadar ses çıkardığını oğlumun hassas uykusuyla öğrendim nefes almaya korkuyorum o uyurken 😂
afs9mart Babymm_ sorma yatak odaısnda besiğinde yatıyo ona her bakmaya gittiğimde anladım parkelerin gıcırtı ses cıkartgını kapı gıcırtısını
afs9mart Danyal ahahah saat 9 uykusuna yatırdım ama nası gelde bana sor eşimle evde sessiz siname oynuyoruz çıt olsa besiğinden duyuyo geliricem ahahaah tv acık ama sesi kısık suan bizde fıdıltıyla konusuypruz ahhaaha
Balkupummm Danyal oglum 7 bucuk aylik ayni soylediginiz gibi her sese uyaniyor babasi ewde oldugu zaman ( genelde cok ses yapar ) uyumaz dogru duzgun gece donemiyorum sagima soluma hemen kipirdio
AlyaaSrmrt Bizde öyleydik. Ama geç değil sese alıştırın. Bir aydır falan sese mecburen alıştık 😝 yeğenlerim falan ortam ses gürültü derken sinirden millete dalacak gibide olsam şimdi şükrediyorum sese alıştık :) sesli ortamda uyutmayı deneyin alışıyor zamanla
Danyal AlyaaSrmrt bizde her zaman sesli ortam ev nasıl oluyosa çit uyanıyor evde herkese şit susun sessiz olun demekten çatladım
Babymm_ afs9mart bizim parkede çok ses çıkartıyor paspas attım boş olan yerlere bile o biraz kesti tavsiye ederim 😁
Angell41 Ah ahh bizde aynıyız evde çıt çıkartmıyoruz uyısun diye bazıları ne güzel bebekleri uyur işlerini yapar bizde uyusun diye köşede otururuz…
minikmisimben Angell41 görümcemin bebeği maşallah nazar değmesin kendi anlatıyor 1 yaşında yastığı alıyor gidip yere kıvrılıp uyuyor kendi 🤷🏻♀️ Benim çocuğum öyle uyuyacak valla eşime bile söylemem nazar değer diye 😅
minikmisimben Danyal Bugün 2 yaşına girdi 40 I çıktığından beri aynı. Nerde uyurken ev süpürmek,bulaşık vs yıkamak.. odada yürüyemiyorum bile hele başka yerde uyuduğunda tam eziyet 🥺