sherlock_mom Kızlar bebeğim 5 ay 3 günlük sürekli kulak cekistiriyor arkasını biraz yara yapmış neden olur bilgisi olan var mı
Sevgilimmm sherlock_mom bizim isilikken başladı herhalde kaşınıyor dedim .isilik geçti yine kulağını kasıyor gibi alışkanlık mi anlamadim
civcivininannesi sherlock_mom uykusu gelince mi yapıyor bizimki genelde uykusu geliyorsa yavaştan kulağını çekmeye başlıyor
Garfield sherlock_mom ateşini takip edin ateş olursa kulak iltihabı olabilir onun dışında uykusu geldiğinde ve diş geliyorsa da çekiştirir
sherlock_mom civcivininannesi yok uykusu gelince aglamaktan hâli kalmıyor çekiştirmeye neden oldu anlamadım iki gündür böyle
sherlock_mom CemileF ya sizinki kaç aylıktı. Salyasida arttı iki gündür ama erken diye aklıma gelmedi
CemileF sherlock_mom valla 3 ay 20 günlük. Deli gibi salyası var. Kehribar kolye aldım. Ondan mıdır bilmiyorum ama taktığımdan beri salyası kesinlikle çok azaldı.
sherlock_mom Nurlanaa yarın sağlık ocağı kontorllerimiz vardı zaten gidicez pek güvenmiyorum ama şuan büyük hastaneyede cesaret edemiyorum. Kulak iltihabı falanda olabilir dedi bı tanidigim biraz korktum açıkcasi
Emin_e Ayda baaladi bizimki de genelde uykusu geldiginde cekistiriyor kulagini ve saçını. Doktora sormustum dişten olabilir demisti 6. Aya girmeden ve hemen sonrasinda 2 disi cikti gercekten
sherlock_mom CemileF bizimde var kolyemiz bende takıyorum 1 aydır suyun altında bekletmiyordum yıkadım bugün güzelce inşallah azalir çok fazla değil zaten ama yinede sallanio ağzından. 😂
Alara sherlock_mom benim kızımda 10 aylik sürekli kulağını cekistiriyo parmağını sokmaya çalışıyo doktoru aradım getir dedi gittim kulak iltihabi olmuş 3 gün antibiyotik kullandım geçti coo şükür kasindiriyomus
Alara sherlock_mom evet 39 dereceydi dişten de kaynaklı azı dişide cikiyodu ama elini götürmesi iltihaptn dedi