Eymensmomm Anneler reflü yatagını oğlum doğduğundan beri kullanıyoruz 5aylık olduk ama hareketli sabah kendini iktire iktire en uca gelmiş buluyorum bir değişle sekiz oluyor yatakta kaç aylıkken yatırmayı bıraktınız acaba ?
Purple13 Eymensmomm ben 4. Ayda yer yatağına yatırdım. Sallanarak uyuyor onda sallıyorum alıp bırakıyorum yatağına. Ama bizim reflü sorunumuz hiç yoktu.
esra1106 Eymensmomm benimki 2 aylık şimdiden sığmıyor kendimi aşagı kaydırıyor bende ayak kısmının altına ince bir yastık koyuyorum böylece kendimi aşağı kaydıramıyo başıda da yüksekte kalıyo :)
Nergis199 Eymensmomm 5 buçuk aylıkta biz birakmistik içinde durmuyordu. Ama çok işe yaramış ti çok fayaşını gördük o yatagin
Meftunbade Normal yatağına koyun reflu yatağını boş kalan yerlere carsaf filan koyup doldurun isterseniz daha uzun kullanirsiniz
Deletedmom896 Eymensmomm 2 aya kadar kullandık sonrasında belden yukarısını yastıkla yatırdım hala öyle 5 aylık olucak Allah’ın izniyle
2412020 Eymensmomm ayda bıraktık. Sindirim sistemi 6.ayda gelişiminin tamamladığı için ,erken bırakmamakta fayda var o yüzden .
Ecrinbzkrt Eymensmomm valla cok rahat kullanıslı yataktı reflü olmamasına ragmen kullandım taki 2.aya kadar sonra asagı kaymaya ve sıgmamaya basladı yeni bıraktım