Eslem45 Emzirip beşiğe yatirdm ellerimi sımsıkı tuttu gözlerimin içine baktı anne dedi yemin ederim ödüm koptu salladm uyumadi ayağıma koydum öyle uyudu ayyy yemin ederim bildiğin anne dedi ya
busraozturk_11 Eslem45 ödüm koptu dedin ya güldüm hemde sesli 😂 ne güzel erken konuşacak demek ki annesi arada 2 aylık kızım da anne der gibi geliyor ne güzel oluyor hemde ❤️
Kurt07 Eslem45 benim kızım 2 aydan beri anne diyor 🤣🤣herkez de şahit duyunca şok olurlardı kaç aylık da anne diyor diye şimdi 8 aylık oldu anne baba dede gel cici emme nen nen diyor 🤣😀😀🤗
hulyatkknt busraozturk_11 bence ağlarken kesinlikle anneaaaa diyor. Bilincli degil elbette ama sesler cok benziyor hatta ben emzirirken biraz zorlayayim amaaaağğğ diye sesler çıkarıyor bizde kopuyoruz evde 🤣🤣🤣
Balkzm_0604 busraozturk_11 2 buçuk aylık kızım da ağlarken bazen konuşmaya çalışırken uğultulanır ken anne diyor hangi durumda olursam olayım çok mutlu oluyorum çok güzel bir ley yaa 🥰🥰💞
Eslem45 GkhanKbr titredm resmen bildigim bütün ayetleri okudum😯 esiimde gececi evde kimse yoktu dün gece
meftun1anne Eslem45 hahaha yaâaa sesli güldüm ☺☺ Allah iyiliğini artırsın canım 🤗 ne güzel anne demiş maşallah 🌸
Mervetrmn Eslem45 😂 oyle bi korku ben yaşadım bebişler ilk dogduklarnda tavana falan bakıp gülümserler ya ısıklar kapalı odanın kapısı acık koridor karanlk oraya bakıp gülüyo hemen kapıyı kapattm ışıkları actım okumadgm dua kalmadı 🤣 hala unutamam
Oz_lem09 Eslem45 daha erken konuştu ☺️ 2 3 aylıktı anne diyordu mem diyordu 7 aylık oldu şimdi anne dede mem hadi gibi şeyler diyor☺️
Ygtek Eslem45 Ya inanırım ama ödüm koptu yazmışsınız ya çok güldüm😂😂😂 Benim oğlum 3 aylıkken anne dedi inanmayalanlara video atarıımm😂😂
Eslem45 Ygtek hayır inanıyorum ben sürekli ona anne kelimesini tekrarlatyordum oda anne dedi ama bu aralar çok keyifsiz sürekli ağlıyor uykuları bölük böcuk
Ygtek Eslem45 Evet bende çok tekrarlıyordum. Şuan sadece bababababa diyor 🙄 Canım o kadar değişiyor ki huyları diş olabilir ama 1 yaşında oğlum tam uykusu düzeldi diyorum hopp bidaha bozuluyor. Tam gün icinde rahat ediyorum ertesi gün mızmızlık yapıyor.
Emin_e Eslem45 benimki de bir sabah uyaninca demisti 5 aylik civarinda ben de şok olmustum:) hatta uydurdum mu dedim ama bilincli de söylemiyor