Sevimli Eri070120 bir annemiz satıyordu hala devam ediyrsa yazar . Postunz Üstte kalsın diye yazıyorm . Çok çok hafif bir araba inşallah alırsınız. Kraft parmayı da öneririm size tek elle kapanıyor ve valiz şeklinde oluyor sürebiliyorsunuz
Makarna_kulak Eri070120 canım ürünler benim değil arkadaşların oyuzden fiyatta birşey yapamam son fiyat 650 den koymuştum oda senin için son fiyat soyledim
Makarna_kulak Eri070120 6 ay kullanılmış ürünler tertemiz video atabilirim emniyet kemeri korumaliklarina kadar eksiksiz ürünler
Drnkusum Eri070120 6.8 kg diyor internette bende tam bilmiyorum ama çok hafif gerçekten ama belki ohlala daha hafiftir quinny ona göre daha konforlu sürüşü vs
Drnkusum Begumke merhaba quinny Zapp extra 1 model fotoğraf atabilirim Maxi cosi puset ve puset takma aparatları vs de var Instagram yazarsanız detaylı gorusebiliriz
Drnkusum Eri070120 doğrudur benden almanız için demiyorum kesinlikle ama bence iyi araştırın çünkü her hafif arabanın sürüşü rahat olmuyor surusu zor olursada sizi yürürken zorlar