Gamze9392 3 aylik bebegim sumuksu kivamda ishal doktoru aradim devam ederse getir dedi sizce neden olur normal midir tecrubeli anneler yardimmn
Ftsm Gamze9392 benimde bebeğim günde 7 8 kere yapıyordu mukuslu ve sıvı şekilde tabii ben sonrasında kan da gördüm. Alerji çıktı bizim. Ama şayet sizinde sümüksü ise alerjik olabilir. Tabii doktor daha iyi bilir ishal mi alerjimi 🤲 Rabbim şifa versin
Ecrinbzkrt Ftsm cnm ya afedersın ama mukuslu kaka nadıl oluyır ben ayırt edemıyorumda benım doktorum da takıp et sümüksü vs mi dıe dedı
Ftsm Ecrinbzkrt bezin ucunu birbirine yapıştır sonra aç bezi eğer ki kaka da mukus varsa açtığında uzarsa az da olsa mukus vardır. çok cıvık böyle bildiğin sümük gibi biraz çok açık oldu kusura bakma 🤲
Ecrinbzkrt Ftsm bak yaptım onu ama hıc dıkkat etmedım yarın denıyeyım yaparken zorlanıyor cunku ama hun ıcınde 1kere yapıyor saol cok tesekkur ederım☺️
Ftsm Ecrinbzkrt ne demek inşallah alerji falan değildir ishalde değildir inşallah 1 kerelik öyle gelmiş olsun 😊
Ecrinbzkrt Ftsm ishal degıl ama doktor alerjik bır bebek olabılır dedı aptamil normal kullanıyoduk sımdı onun farklısını verdı ona rağmen yaparken ıkınıyor az zorlanıyor o mamayıda zor buluyoruz
Ecrinbzkrt Ftsm canım ben bugun baktım kakaya hatta dun netten baktım adam akıllı nasıl anlarım dıe afedersın ama uzayan bır kakaymıs denedım ama öle aman aman uzama olmadı hafıf rengı normal sarı her zamankı gıbı şükür
RabisSerra Bende haftalarca her açtığımda mukuslu tuhaf , yeşile dönük kaka görüyordum doktorum flagyl diye bir antibiyotik verdi parazitten şüphelendi , geçti kullanınca Allaha şükür
Ftsm Ecrinbzkrt yoksa ne güzel sen takip et bizde günde 7 8 kere yapıyordu kakası öyle mukuslu kan falanda geldi bizde sonrasında. Hatta ilk kan böyle nokta kadardi. Sonrasında baya artınca alerji oldu. Alerji olmasında 😊 içini ferah tut öyleyse ❤️