Semavi395 Merhaba ek gıda için soruyorum. Philips avent wasabi buharda pişirici kullanan varmı temizliği kolay mı birde. Bu pişirici bebeklerde hangi aya kadr kullanılıyor. Çok pahalı almak istiyorum ama örneğin 1 yaşına kdr kullanılıyorsa gerek yok bence
asyasare Semavi395 bence hic gerek yok. hem buharda pisiriyor hemde blender ozelligi var. ancak zaten blender kullanmamak gerekiyor ben hep catalla ezip verdim kizim suan 7 aylik omleti vs cigneyip yiyebiliyor disi olmamasina ragmen bulamac hic yapmadim. buharda pisirmek icinde o alete o kadar para verilmez. bir tane buharda pisirme aparati aldim 30 liraya normal tencereye su koyup ustune oturtup buharda pisiyorum. zaten 9. aydan sonra evde ne piserse onu yemeye yavas yavas basliyorlsr.1 yasindan sonra at cope gitsin o aleti.
Noname Semavi395 bebeğiniz ek gıdayı reddetmiyorsa alın, zamandan tasarruf edersiniz. Temizliği kolay. Bütçeniz varsa düşünmeyin
asyasare Semavi395 ilk etapta herseyi catalla ezdim. 1 ay falan bu sekilde devam etti. kayinvalidem bir gun ekmek icini ufacik yapip tarhana corbasina batirdi verdi baktim kizim cigniyor. cignedigini gorunce omlet yapip ufak bir parca verip denemek istedim kizim cigneyip yedi. ozel bir sey yapmadik yani sadece herseyi puturlu verdim sanirim alisti cignemeye