asel2020 Bugün tartıldım ve hala şoklardayım o kadar mutlu oldum ki doğum yapalı 5. Aya gireceğim ve tam 15 kilo vermişim kaldı sadece 5 kilom:))) ama sanki vücudumda ödem var 15 kilo değilde daha az vermişim gibi duruyor sizlerde de böle oldu mu?
Tugce_hckrkmz37 asel2020 dogum yapalı 24 gün oldu 16 kilo verdim fakat hamileyken ödem yüzünden 27 kilo aldım 😔 2-3 günde hemen hemen 1 kilo gidiyo
Mom0970 asel2020 ya çok iyi vermişsiniz umarim bende veririm dogum yapali 18 gun oldu 6 kilo gitti duruyo komple kilolarım 22 kilo aldm
asel2020 MmMeteninannesi Kilo vermek için bişi yapmadım.Bebeğime tek bakıyorum onun etkisi var sanırım.Bütün gün koşturmaca:)))
Kirazyilmaz Mom0970 benimde 19gün oldu 6 kilo gitti 10 kilo hala duruyor acaba ne zaman gider merak ediyorum. Ki kilolu olmama rağmen hiçbir pantolon olmuyor sadece basenlerim genişşedi ve öyle kaldı
asel2020 Mom0970 benimde başlarda o kadar gitmişti.Hep öyle kalacağım sanmıştım.Zaman geçtikçe gidiyormus bunu gördüm
Alparslanmirzabyrm Benim 58 gün oldu doğumda ve devamında 7 kilo verdim 15 kilo almıştım devamı duruyo hiçte gidicek gibi değil hiç bu kadar kilolu olmamıştım 🤦🏼♀️
sandiego asel2020 ya bişey söylicem sizinde ayakkabılarınız oluyormu bana hiç biri olmuyor sıkıyor bir numara büyüğünde rahat ediyorum
Ozgeruya asel2020 ben 72 ile hamile kaldim 80 ile dogum yaptim suan 71 kiloyum ama daha vermek istiyorum🙂
Canparem_ asel2020 cnm ben de çok kilo verdim zannedersem emzirdiğim için hamile kaldığım kilomun bile altına düştüm
1Aneyim Canparem_ ya bende öle çok verdim. Emziriyorum. Nasıl acam bilemiyorum. Biraz almak istiyorum zayıflık yakışmıyor bana
Canparem_ asel2020 olsun cnm sen de verirsin inşaallah kusura bakma emzirmediğini bilmiyordum hakkını helal et