melikeyigit 10 aylik bebekleriniz neler yapiyor. Emeklemiyoruz komando gbi surunuyoruz kanepeden tutunup.henuz kalkmadik
Bebisss34 melikeyigit bizde 9,5 aylığız, emekleme yok, sürünme yok, tutunup kalkma yok, biraz tombiğiz ondan sanırım 🙈 4 dişimiz var, birkaç kelime söylüyoruz ve genel olarak anneciyiz sürekli kucakta 🤦♀️🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi melikeyigit 8 ay 15 günlükten beri emekliyoruz. Her yere tutunup kalkıyor yürüyoruz. Dolap kapakları açmayı da öğrendik. Uykulsr düsenli en düzenli olan gece uykusu. 5 dişi var. 6.-7. dişler yolda bir kaç güne patlar. 10 ay 19 günlüğüz. Kendi de oynuyor benimle de oynuyor. Bu şekilde devam ☺️
melikeyigit Bebisss34 bizim diste yok😃 biz sürunerek heryer gidiyoruz emekleme pozisyonuna gekiyor ama gitmiyor geri gkvdesni yere koyuyor😃 ekim dogumlumusunz 21 ekim oglum
melikeyigit Bebisss34 birde bu aylarda tutunup kalkmasi gerekiyormus endiseleniyorum 21 ekimde 10 aylik olck
Bebisss34 melikeyigit 5 kasım doğumluyuz 🥰 valla benimkinde hiç emekleme çabası da yok yüzüstü asla durmuyor hemen sırtüstü yatar pozisyona geçiyor 😀 oyuncağa falan elini uzatır alamıyorsa almak için uğraşmaz direk ağlar🤦♀️ tutunup kalkmak falanda yok kim uğraşıcak modunda hemen kollarını açıyor kucağıma alayım diye 😊 ben endişelenmiyorum sağlıkları yerinde olsunda kendi zamanları gelince herşeyi yaparlar 🥰🥰
Bebisss34 melikeyigit hareketli bir bebek değil benim oğlum birazda tombik ondan diye düşünüyorum ağır abi takılıyor evde 😀
Bebisss34 melikeyigit endişelenmeyin bence her bebeğin gelişimi farklıdır, kendilerini hazır hissettiğinde herşeyi yapar bebelerimiz 🥰❤️