Aknmsr Kızlar bebeğim 3.5 aylık bugün sağlık ocağında kontrole götürdüm 7.5 kilo 63 cm boyu fakat bana ön bıngıldağı tamamen kapanmış dedi bekldmediğimiz bişey dedi araştırdım birazda karşılaşan var mı böyle bişeyle iyi şeyler söyleyin korkuyorum
PonciKom Aknmsr d vitamını kullanmadınızmı evet normelde iyi bişey degıl geç kapanması gerekır bnm kız 1 yasında anca kapanmıştı :( doktor bısey femedımı
Ikrazumra19 Aknmsr evet iyi birsey degil ama bas cevresi buyuyor mu buda onemli bence iyi bir cocuk doktoruna goturun en sahliklo bilgiyi o verir
Deletedmom314 Aknmsr daha dün 6 aylık aşısı için gittin rutin kontrolleri yapıldı bıngıldak kapanmış en erken 9. Ayda bekliyoruz dedi hemen kendi doktorunu aradım iyi bişey değil diye biliyorum çünkü. İlk 3 ay kapanması sıkıntı eğer kafa ölçümü normal seyrediyorsa 3 aydan sonra kapanması sorun olmaz dedi çok şükür ölçümleri normal sizde kafa ölçümünü takip edin
Ozgett Aknmsr bizim de doktorumuz farketti aynı şeyi ama önemli değil dedi baş çevresi büyümesiyle orantılı sorun değil dedi
PonciKom Aknmsr cocuk doktprına gidiniz onlar yonlendırır erkenden ne gerekıyorsa onu yapın d vitamını yukseltır belkı fazla ver der bısey der yaniii
PonciKom Aknmsr evet gidin ondan daha iyi bılgı alırsın ıcın rahatlar hıc degılse en erken 6. ayda kapanır dıyorlardı
PonciKom Aknmsr tabıkıııı ama mesela bnm gorumceme doktor kapanıyor demiş su vermedınızmk cocugaa demişyi doktor su verın sakın vermemezlık yapmayın demiişyi her doktor farklı sey soluyor onlarda suya basladı sı verıuor artk
BusbusveHashas Aknmsr benim oğlumun da erken kapanacağını söyledi doktor, önemli olam baş büyümesi dedi. D vitaminini asla kesmiyorsun dedi.
2cocukluanne222 Aknmsr canım anlıyorum bizimde 3 aylıkken kapandı çok korkmuştum ama olabiliyomus eğer kafasi buyuyosa sorun değil denildi bize kafa çevresi takibi ediliyo eğer büyümezse doktora gidersiniz denildi aile hekimimiz takibini yapiyo sağolsun ortalık karışık hastane ile ugrasmayalim diye
Selininbulutu Baş çevresi önemli burada devam vitamini sayısını doktorunuz bildirir ancak beklenen bir durum değildir, bazı bebeklerde erken kapanabiliyor nadiren olsada