Woody Merhaba, Çatlak için lazer tedavisi yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı? Hangi şehirde, ne kadara yaptırdınız?
Semaaa0921 Woody ben franksiyonel lazer yaptırdım bir kere Yanı çatlaklarda pek bi fark olmadı ama orada bir toparlanma sertleşme oldu
sasuke Woody bende şurada bekleyeyim. Ankara’da bir yer var yapan. Tek seans 1500 lira. Ama gitmedim hiç. İnş giden vardır. Bu arada geçen burada bir postta bir arkadaş doğal tarif paylaştı. İlk onu yapcam. İnş işe yarar.
Woody Semaaa0921 ben de nerde yaptıracagımı bilemedim ama birkaç yeri arayıp fiyat alayım bari. Siz yaptırdıgınızda çatlaklar yeni miydi beyazlamış mıydıq
Kayracim Woody neslim güngen diye bir bayan var instada takip edip sayfasını incelerseniz fikir olur belki
Semaaa0921 Woody evet 4 5 yıllık beyazlaşmış catlaklardi Ben hala bir arayış içerisindeyim neslimgungende dilanpolat da hepsi malesef hayal kırıklığı yaptıranlarla konuştum para boşa gitti diyorlar
Woody Semaaa0921 benimkiler daha yeni. Aklımda kalmasın diye deneyecegim inşallah. Tabi fiyatı çok önemli 😀
Yesidil Sevgimedlifeankara var herkes çok methediyor. Taptıklatı şeyler de gerçekten önce sonra paylaşıyorlar baya iyi görünüyor. Bi bakın derim fiyatları da uygun. Bende düşünüyorum da bebeğim çok küşük daha biraz vüyüsün ama şimdiden araştırmaya başladım
Woody sasuke kahve limon peelingi ve bio oil de işe yarıyor aslında.. Hatta kahve limonun mucizevi etki gösterdiği de oldu bende önceden
Cnsuduru Trabzonda en iyi yer Ebru ulu bana 40 çıkmadan gel geçer dedi 2 seans gittim valla aynı yazık parama seansı çatlağın durumuna göre değişiyor ben 1.000 TL verdim seansına