Momsbabyy BengisuGk Hiç bişey yapmadım Dalin kullanıyordum sampuanini değiştirdim sadece banyoya sokmadan taradım çıkınca güzelce kuruttum tekrar taradım hiç kalmadı yani bişey yapmaya gerek yok☺️
nurhayatervaras BengisuGk banyo öncesi saçı yaglayin konak şampuanı ile yıkayıp konak veya ince bir tarak ile tarayın hepsi taraga gelecek. Yağ biraz kalsın ama
Esilyaa BengisuGk mustela konak şampuanı oluşan konağı geçirmiyor. Sadece konak oluşumunu önlüyor. Yani önceden kullanılması gerekiyordu. Bebeğini yıkamadan önce pamukla kafasına zeytinyağı sür yarım saat bekletip öyle yıka ve sık sık tara
Semipermeable Bizde de vsr cnm, mustelanin sampuanini aldik konak icin, ayrica kaynatilmis ilitilmis suya karbonat koydum, pamukla kafasina masaj yaptim. cikardi. Benimki susuz kalmis toprak gibiydi. Dene bence. Zeytinyagi biz de ters tepti daha fena oldu
smyyesgt Şampuan olarak mustela kullana bilirsin sıfır Konak yapıyor ,ve bene yağı sürüp bekletebilirsin yumuşatıyor daha sonra banyosunu yaptır suyla birlikte akıp gidiyor
Sdfg Valla cnm ben o dertle bebeğim 6 aylık olanaa kadar uğraştım hep zeytin yağı ve bebek yağı derken bir şekilde geçti sabır gerek
Bulutipek BengisuGk bebek yag surup bekletip birz sonra yika .. ve yikarken saclarini iyice durala ondan oluo konak die biliorum
Minnakbebek BengisuGk tam 4 ay cektim herseyi denedim konazol medikal sampuan 2yikamada gitti baby me sampuan kullanıyordum mustela aldim yinede gecmemisti