SevdaNurumm Keremduyguegemen şimdiki yeni mutfaklar hep beyaz taktırıyor canım daha memnunlar eşim bu işin icinde ondan biliyorum. 😊
Keremduyguegemen Momsblue öğlmi ya çoğunluk beyaz diyor aslında hiç düşünmedim beyaz temizliği nasıl acaba ☺️
Momsblue Keremduyguegemen ıslak mendille hooop bir dolandirin ve bitti, çok kirlendiyse yağ çözücü , ama onun dışında ıslak mendil 🌼
Mickeylover Keremduyguegemen ikisini de kullandım gri daha kolay ama siyah için özel ürünler var ben kullanıyodum memnundum leke için
Keremduyguegemen Twinkle cok teskkür ederim bakacağım .. galiba siyah almaktan uzaklaşıyorum 😔hersey görsel değil bnde görsellerine aldanıyorum hep 🙈
Mickeylover Keremduyguegemen arçelik de kullandım ama kesinlikle bosch derim çok daha iyi tüm beyaz esyalarda
Thenewmom Keremduyguegemen kesinlikle gri al siyah çok zor hep dalgalı kalıyor çiziliyor. arkadaşımda gri var çok memnun siyah pişmanlıktır 👍🏼
Asli123 Keremduyguegemen ayy griler çok berbat bişe bence. Ablamın vardı böyle hep silme lekesi kalıyor. Hiç hoş durmuyor. Benm ki siyah cam olanlardan çok memnunum.
Eymeninannesiiiiii Keremduyguegemen annemin ki siyah üstündeki tozlar hep belli olur pis gibi durur benim ki gri toz olsa bile belli olmaz silmesi temizlemesi kolay ben seviyorum 😊
PonciKom Keremduyguegemen bnmkı gri sıemens siyah alanlar pişman .. herseyı bellı edıyor su damlacıklarını bile
Mucizem27 Keremduyguegemen ben beyaz kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim ne leke ne iz bırakıyor 👌🏻
Keremduyguegemen Mucizem27 öylemi cok teşekkür ederm cam mı peki marka önerisi var mı fırın nasıl cok sordum ama 🙈🙈🙈☺️
zeynepogretmen Keremduyguegemen franke’nin siyah ankastresini kullanıyorum. Aşırı şık bir şey oldukça da memnunum ama su lekesi yapıyor. Elimde sürekli bez kurulamak zorunda kalıyorum cam olduğu için.
Mrcnry Canm siyah alma hiç memnun değilim ne kadar temiz olursan ol siyah ankastre küçük bi şeyde hemen kirli gorunuyor temzlik yonnden hiç iyi değil gri yi de bilmiyorum kullanmadm siayh bnm terchm değildi daire kendinde vardi