Remim Nazaykt bebelac gold hassas mideler için zaten biz hala kullanıyoruz 5aylık olduk sıkıntı yaşamadık
Sinmn Nazaykt oğlum 5 aylık.. 1 aydır kullanıyoruz, sıkıntısı olmadı, hatta aptamil kabız yaptı, bebelac golda geçince düzeldi
Nily Nazaykt değişiklik yapınca maalesef gaz olabiliyor canım. Birkac güne düzeliyor Bende bebelac gold kullandım gazını cıkarırken kusuyor arada😱 aptamil kullanmıştım biara onda kusma olmadı hiç Ona geçsemmi diye düşünüyorum tekrar
Mlsyldz Nazaykt bz 3 haftadr kullaniyodk ama çok kötü gldi bize daha içerken karnndn sesler geliyodu guruldama değil ama rahatsz olup icemiyodu bebeğim gazi çıkar mamayi ver öyle biteseye kadr iciriyodm ve kakasni duz3nli yapan bebegm 2 günde bir yapmaya başladı ve yapamaynca ıkına ıkına bi hal oluyodu yavrm degistrdk hippe geri döndük
Pelinzade Biz çok mama değiştirdik ondan mı ona geçince kusnaya başladı arttı daha doğrusu her yedikten sonra çıkardı
DFM Pelinzade bebelac gold bizde de çok kusma yaptı. Çok korkup 15 günlük bebeğe usg çektirdm 🙈 hippe geçtik bide biberonu değiştirince kusmamız azaldı. Bide bebelac glikozu yüksek mamaymış.
Helo Pelinzade benimkide çıkartıyor mamadanmı reflümü anlayamıyorum 1 buçuk aylık,beni emmek istemiyor,prematüre bebek biray hastanede biberonla beslendi yavrum.bende bebelac gold kullanıyorum 😞 daha önce Aptamil-Hipp-evolvia kullandım hepsinde bir sorun
Pelinzade DFM SMa geçtik yine kusuyor önceden bu kadar değildi mana değiştirerek bebeğimin midesini mi bozdum ben ne yaptım of
Nazaykt Bebeğim çok gazlı hipp kullanıyoruz bi kutu aldım bi kere verdim çocuk resmen gaz bombası oldu vermedim bidaha kilo alımı için anne sütüne en yakın bebelac gold olduğu için doktorumuz kullanın dedi ama korkuyorum gaz sorunumuz iyice artar diye😌hippide sevmeyerek içiyor çok kusuyor
DFM Pelinzade her mama her bebeğe yaramaz. Midesini bozmamışındır bence. Doyurup gazını çıkardıktan sonra hemen yatırma dik tut biraz kusması azaltıyor ve hıçkırığı geçiriyor. Bide biraz hareket ettirdin mi yine kusma çoğalıyor. Mamadan önce altını aç misal. Hem dik duruncada hoşlarına gidiyor. Ben böyle yaptıkça azalmaya başladı kusması. Zamanla ne iyi geliyo anlıyosun zaten. 39 günlüğüz bugün ve az çok anlıyorum. Ağlamasını da çözüyosun açlık mı gaz mı altı mı kirli 🙈 sana derdini anlatıyo 😬😬