Reyhanbal Kızlar hayırlı geceler. Kızımın alt dişleri 6 aylıkken çıkmıştı. Şu an 7 ay 18 günlük üst yan kesici dişleri(köpek dişleri) çıkmaya başlamış. Normal mi ki. İlk üst önler çıkmıyo muydu bilgisi olan var mı bu normal bi durum mu
Balteknem Reyhanbal aa size soru sorayim hem ustte kalsin postunuz benim kziim 2 haftadir ishal yani sadece bezinde turuncu sari gibi kaka dislerden olur diyolar dis cikmadi tabi hep boyle devam mi edicek cikana kadar acaaba
jap Reyhanbal farketmez canım sırası. Bizimde alt 4lü beraber çıktı sonra yukardan 3lü beraber çıktı. Şimdi köpek dişi geliyo üçlünün teki kaldı😂
Mervemerveesk Reyhanbal aynı biz😀 bizim de öyle oldu, şimdi de ön kesici dişler çıkıyor hemen ardından. Yani peş peşe 4 diş çıkıyor.
meleklerim22 Benim bebeğiminde öyle üst köpek dişi çıktı ilkönce. Bir kaç gündür diğer yanındakiler ucunu göstermeye başladı. Normal olduğunu düşünüyorum
Reyhanbal Balteknem valla canım biz huysuzluk dışında ateş ishal falan bişey yaşamadık. Ama halamın kızı kızımla aynı yakında oturuyo onun diş çıkana kadar ishal ve ateşi olmuştu diştendir tam diş patlayınca kesilmişti ishali
Balteknem Reyhanbal ahh sagol bakalim onuda nezaman yasicam bebegimi disli gormeyi cok merak ediyorum 🤗
Balteknem Reyhanbal ins o gunleride omrumuz varsa görürüz ins birde birsey sorucam bebegim simdi askili ve altinda pjamayla yatiyo kolu yanaklari voynu soguk ayagi ve anli sicak usudugunu nasil anlarim birde battaniye var ustunde yariya kadar
Reyhanbal Balteknem soğuksa kolları üşüyodur. Evine bağlı yani benim evim serin oluyo ince bi pijama bide askılı zıbının üzerine tişört giydiriyorum üstünüde çok açıyo zaten o şekilde yatıyo. Sende istersen bi tişört pijama giydir soğuksa vücudu