Celalefe Arladaslar 21 gun oldu sunnet olali oglum 5.bucuk aylil suan dikisleri 8 tane idi 5 i düştü yanliz 3 tanesi hala duruyo bu normalmi basina gelen varmi
Zhnce Celalefe benim oğlumun 1 tane kalmisti baya durdu En son bi dokunayım dedim iki parmağımla tuttuğum gibi elime geldi Yani hiç çekmedim sadece bi dokunayim neden hala düşmedi dedim meğer gevşemiş oyle duruyormus
Celalefe Zhnce bende cekmek istemiyorum yokladım elimle ama gelecek gibi degil beklicem artik teşekkür ederim
FtmYigitim Celalefe doktorun numarası da yokki arayalim hastaneyede gidemiyoruz malum virus iyice artti
mother_of_2_boys Celalefe dikişli niye yaptılar ilk oğlum lazerle oldu onun için bilgim yok daha çabuk iyilesirdi lazerle dikiş düşme derdi falanda olmazdi
Celalefe mother_of_2_boys doktor oyle yapti canim sorun yasamadik guzel atlatti bunlarda duser sanirim
Haleyyldz Celalefe yok ben baya lıfiyle biraz sürterek yıkadım düğümlr açıldı sonra kovasına su doldurup oturttum yumuşadı çıktılar hemen 🤗
Atabebek31 Oğlumun da 5 dikişi vardı 3 ü düşmedi 20 gün bekledik yaklaşık sonra doktora gittiğimizde dikişlerin olduğu yerlerden geri yapışma olduğunu söyledi dikişlerin aldı sonra geri yapışan yerleri açtı 🤷♀️
Celalefe Atabebek31 yapışma yok gibi ama dusmezse bende gidicem canim baksin emin olalim dikis alinirken acimadi insallah
Tugbikoooooooooooo Oglum sunnet olalı 7 gün oldu kizlar yarin bsmy olcak 6 aylık. Suya mi oturtayim nasıl yapayım endiseliyim bira z