Turna Bi kaç gündür sürekli yüzüstü yatıyor oğlum korkuyorum burnunu kapatacak diye ama ne yapsam boş ağlıyor başka türlü yatınca yada gece sürekli uyanıyor illa yüz üstü yatacakmış ne yapayım sizce bu arada 9 aylık oğlum
Deletedmom388 Turna Annesi zaten büyümüş o bir şey olmaz,dönüyordur da zaten kendini her türlü kurtarır kafasını çevirir falan merak etme.Kızım yaşına girmek üzere ve 2-3 aylık olduğundan beri yüz üstü uyuyor asla sırt üstü yatmıyor.Öyle rahat ediyorlar demekki🌸
aksu5334 Turna 5 ay 8 günlük oğluş 1 aydır öyle yatıyo. Sırt üstü yatırıyorum önce sağa dönüyo bi süre sonra yüz üstü dönüyo. Kurtarır kendini artık o
Selen61 Turna oğlum 1 aylıkken yüz üstü yatmaya başladı 7 aylık suan hala yüz üstü ben sırt üstü yatırsam da kendi dönüyor ve dağa uzun yatıyor zaten artık kendi basına istediği şekilde yatar bence döndürmeyin 😊
Turna Deletedmom388 evet öyledir ama işte anlarsınız tedirginlik gece kaç defa kalkıp bakıyorum ☺️🤷🏼♀️🌸
Melisamma 7 aylık kızımda sürekli yüzüstü yatıyor geceleri kaç defa kalkıp bakıyorum çeviriyorum yine aynı🤷♀️ seviyorlar galiba öyle yatmayı
Turna aksu5334 evet bizimkide önce sağ yapıyor sonra bakıyorum dönmüş ama tedirgin oluyorum ister istemez☺️
Turna Selen61 evet ben dönderdim bi kaç gece korkumdan ama hep uyandı sebebi bu sanırım böyle dediğiniz gibi daha uzun uyuyor ama benimde aklım hep onda uyuyorum☺️🤷🏼♀️
Deletedmom388 Turna Anlamaz olur muyum😊insan ister istemez tedirgin oluyor ama korkmanıza gerek yok rahat ettiği şekil neyse öyle yatar artık büyümüşş😊
Smnl Turna kocaman olmuş o artık hic bir şey olmaz kendini kurtarır merak etmeyin kızım 5. Ayından itibaren ters yatıyor
Neziha Turna cnm merak etme Allah’a ın izniyle bişey olmaz benim kızım 6 aylıkken yatmaya başladı Bi kaç gün uykusuz kalmış tım bende nefes falan alamaz diye ama kendi yönetiyor kendini şuan 11 aylık
23201060 Turna kiz 9 aylık bebeğin ne boğulmasi artık kendini kurtarır her türlü. Benim kızımda 9 aylık uzunn zmandir hep yüzüstü yatar öyle seviyo demekki. Yatağı çok yumuşak değilse ve yanında yastık falan yoksa korkmayın kapanmz agzi burnu.
Turna 23201060 yok yatağı kendine uygun almıştık etrafına da hiç bişey koymamm ama ne zamndır öyle yatmıyordu böyle yatmaya başlayınca tedirgin oldun işte ne biliyim
PonciKom Turna artk buyumus kurtaramıyormu kendısını ızledınızmı bnm kızım 6 aylıkken basladı aklım cıkıyordu ama baktmkı kendını kurtarıyor agzı kapansa hemen sağa kafasınj dönduruyordu artk sızınkı buyumus bence
1Mother1Boy Turna Bisey olmaz cnm büyümüş artık birak yatsın. Benim oğlanda 7 aylık yüz üstü yatmayı seviyo ben yatiriyorum kendisi donebiliyo artık.
Dilek112 Benim kizimda 2 aylıktan beri hep yüzüstü yatar sirt ustu uyumaz suan 9 aylik besigi karis karis geziyor biseycik olmaz korkmayin artık büyümüş 😊