Handeyvs Kızlar 9ayda aşı ola varmi? Çarşamba günü 9 ayımız doluyo.. 6 ayda sağlık ocağına gittigimizde 9 ayda görüşüyoruz dedi… Ama aşı takvimine bakıcada gözükmüyo
Ozlmozlm Handeyvs evet 9. Ayda aşı var biz pandemi dönemi dolayısıyla yaptıramamıştık. 1 yaşındayız yeni yaptırdık.
23201060 Handeyvs mrb. Bizde 9 aylık olduk çarşamba günü gideceğiz kizamik aşısı. Hemşire ariyo zaten sizi aramadılar mi
Handeyvs 23201060 Ozlmozlm Merve Sağlık ocağıyla görüştüm dediler ki 9 ay aşısını 12 aya çekildi aşı olmıcak kontrole gelebilirsinis die
23201060 Handeyvs canım ya bende şimdi görüştüm 12.ayda bunun 2.dozu var diyo en geç 10 aylik olmadan yapılsın diyo. Mecbur değil size kalmis ama salgın var diyo. Yarın götüreceğiz biz.
Handeyvs 23201060 bende yarin gidicektm ama sağlık ocağından öyle dediler boy kilo kontrolü için istediğiniz zaman gelin dedi bende kontrol için sağlık kuruluşlarından gitmektense doktora gitmek daha iyidir dedim çünkü en son 2.ayinda gitmiştim doktora 😅
Saredeniz Bizim de 4 aylık aşımız var 1 hafta ertelesem sorun olur mu tam 4 aylık olunca mı aşı olmalı?
Handeyvs 23201060 ben aradığımda doktor açtı.. bizimle ilgilenen hemşire izindeymis. Doktorda aşı kartına bakıp aradı yine… Neyse artık 3 aycik daha beklicezz 😇😅