zezeeyyy bebeğimin bezi sızdırıyor bazen zıbınları ve pijamaları hep kaka oldu çıkmıyor hanımlar ne yapmam lazım mahvoldu yes yeni kıyafetlerimiz😑
Murphyninannesi zezeeyyy kaka giyside kurumadan hemen beyaz sabunla çitilendiğinde cıkıyor ben öyle yapıyorum hiç leke kalmıyor
Ebruea zezeeyyy the elite home un çamaşır suyu tozunu deneyin akşam suya koyup sabah ovun makineye atın 60 derecede yıkayın. Bu arada ekolojik ürün kimyasal değil
Husssnna zezeeyyy hangi bezi kullanıyorsun ? Beyaz sabunla yumuşak fırçayla fırcalayığ öyle makine atıyorum hiç leke kalmıyor kurusa bile ıslatıp yine fırçala çıkıyor.
sasuke zezeeyyy direkt beyaz beyaz veya yeşil sabunla yıkayıp sonra makinede yıkamak. Kesinlikle çıkıyor. Şükür şimdiye kadar hiç lekeli kalmadı.
zezeeyyy Murphyninannesi bazen hemen sabunla çitileyemiyorum dışarıda olduğumuz zamanlar da maalesef kalıyor :(
Murphyninannesi zezeeyyy başka formül bilmiyorum ki bilen arkadaşlar varsa bende yararlanmak isterim ben bu yönetimi kullanıyorum hep evde olduğum için :(