Faras Bebeğim 17 aylık genellikle külot bez tercih etmeye çalışıyorum çünkü bez giydirmek çok zor oluyor. Ama ne kullanırsam sızıntı oluyor prima premium çare külot bez denemedim ama aktif bebek sleepy sızdırdı. Deneyip memnun kaldığınız bez markasını paylaşabilir misiniz?
Gycl Faras valla canım bebeğim 18 aylık çoğu bezi denedim hepsi sızdırdı inceliğinden ve uygun fiyatlı oluşundan gündüz prima gunluk rahatlık gece de bimin bezini kullanıyorum çözümü böyle buldum ancak
Kucukanne06 Faras kesinlikle sleepy öneririm ilk oğlumda da o bezi kullandım sımdı de kullanıyorum hiç bir şekilde sızdırma vs yaşamadık
Hafsamm Faras jelly melly mi onun gibi bişi😂 adını tam yazamadım ama benm bebeğim için yeni doğum alıyorm çok memnunum. Sleepy aldım molfix aldım hiç beğenmedim sleepy pişik yaptı molfix de çok sıktı bacaklarını.
Arasannesi Faras evet olabılır cunku külot bezlerde bız 1 üst numara kullanıyoruz cırtlıya gore daha küçük. Cırtlı da 3 kullanırken külot da 4 maxi aldık sımdı de 4 numara cırtlıya geçtik yine külot bezi 1 numara buyuk alacagız
Faras Hafsamm prima premium care cırtlı bez, akfıf bebek külot bez, sofifa a101 in, baby Me ebebekin, sleepy naturel cırtlı ve külot bezini kullandık. Ama illa sızıntı yaşadım gece surtuna kadar ıslanıyor yarısında kalkıp degısıyorum mecbur
Faras dunyaninenguzelkokusu en zoru da o işte kakada sızınca her yer batıyor bizde sleepy kakada sızdırdı vallahi halıma geçti hep
Gycl Faras jenny willy canım hiç sızdırma yaşamadım şimdiye kadar akşam 9 da takıyorum sabah 9 10 a kadar duruyor
Hafsamm Faras allah allah çokmilginç. Acaba sizin bağlamanzda mı bi sıkıntı var. Çünkü çoğu bezi denemişsin. Bide bimi dene zaten fiyat olarakta çok uygun. Ben daha sızdırdığını görmedim