Kbrayaman Brna-34 aslında bu tarz şeylere bebekler karar veriyor bence oğlum 9. Ayına kadar dik basmıyordu mesela yığılıyordu bacaklarını kırıyordu hemen ama arkadaşımın bebeği 7. Ayında pıt pıt yürümeye bile çalışıyordu 😊
Gulzadekti Brna-34 bebeklere bağlı biraz bu durum mesela 7 aylik oglum var tam basamiyor ayak ucunda duruyor ama 6 ayliktan beri kendi oturuyor kimi bebekte oturamaz o aylarda bebek ne zaman isterse o zaman bence ☺️
Brna-34 Brna-34 @Kubra_2019 2 tane post açmışım canim yanlışlıkla seni de buraya alayım.Soyledigin ne kadar da dogru birsey.Dogru bildikleri yanlışlar ama ladtan anlamiyorlar 6. Ayina girsin limon tattiririz meyve suyunun tadina bakar falan daha neler neler ben bunlari duydukca çıldırıyorum sakin kalamiyorum malesef
Brna-34 Kbrayaman anladim canım bebekten bebege degisiyor ama 3 aylik bir bebek için cook ama cook erkennnn dimi bunu insallah kaynana ve kayinpedere anlatabilirim
Kubra_2019 Brna-34 Alerjisi var de 😁kısa çözüm ben yolu öyle buldum. Tabu eşim annesine sor ne yerse annesi versin diye asla izin vermez ilk kızımdan bilir inek sütünden zehirlendi çocuğum 😔 o günleri hatırlamak istemiyorum 2. Ye alırken bile sorarlar
Brna-34 Kubra_2019 ahh yavrum gecmis olsun.Bende artik oyle yaparim walla cok sinirleniyorum bunlar boyle konustukca
Kbrayaman Brna-34 kesinlikle erken daha kafasını zor tutuyordur vücudunu nasıl tutsun yavru. Gerçekten büyüklere kırmadan kızmadan laf anlatmak çok çok zor
Melekannesi27 Brna-34 benim bebeğim 4 aylık ayaklarını yere koyunca üstünde duruyo ama kısa süreliğine 😊
Kubra_2019 Brna-34 Takılmayın kendimize yapıyoruz emin olun kimsenin umurunda değiliz. Bu şekilde. Sizden önemli değil kimse. Biz kendimizi değerli görürsek zaten yapamıyorlar
Melekannesi27 Brna-34 Yok sormadım ama bi sorun olucağını sanmıyorum ve ben onu destekliyorum tutuyorum ayaklarini yere koyuyorum uzerinde duruyor tabi sadece 2-3 saniyelik surede yapıyor ama hastaneye gidince sorarim
Brna-34 Kbrayaman hemen yürüsün hemen şunu yesin bunu yesin peşindeler koca insan degil ki küçücük bebek daha 😕
Brna-34 Melekannesi27 bende gittigim zaman sorcam suan daha kucuk 3 ay 9 günlük ama bastirilmamasi gerektigini bazi kisiler bilmiyor onlara anlatabilmek icin sormam lazim