Edauu Kızlar nasıl oyuncaklar almamız gerekiyor biliyomusun uz benim kızım cok ilgili oyuncaklara cok güzek bakıyo tutuyo siz neler aldınız gün icinde neler yapıyorsunuz nasıl oyalanıuolar
Defnezeynep1 Edauu benim bebeğim 2 ay 28 günlük sürekli konuşsak onunla. Sürekli ilgi istiyor çıngıraklar dikkatini çekiyor. Birde oyun halısı aldım beraber oynuyoruz oyuncaklarını gösteriyorum. Ayağıyla piyanoyu ittirip sesler çıkarıyor. Biz şimdilik bu kadarız
Faray Edauu oyun halısında takılıyoruz ama oyuncaklarını tutamıyor, aynalarla arası iyi, onunla direk konuşunca güzel tepkiler veriyor, zeka kartlarına takılıp kalıyor, çıngırak gibi gürültülü şeyleri sevmiyor bir de hep odadan odaya gezdiriyorum..
Eymeninannesiiiiii Edauu çıngırak sesli oyuncaklara benimki bayılıyor oyun halısını seviyor 2,5 3 aylıktan beri oyun halısında oynuyor eline tutmalı yumuşak oyuncaklardan var sallıyor hoşuna gidiyor yumuşak kitaplar veriyorum renklerine bakıyor hışırtılı şeylerden veriyorum gün içinde Farklı şeylere dokunmasına izin veriyorum su şişesi bardak gibi
Edauu Defnezeynep1 bizde aynen oyun halısı cok oyalıyor, sıngırakta var baska bisey dikkat ceker i aceba
DamlaTa Oyun halısında 2 aylıkken başladı şimdilerde sıkılıyor çıngırak ilgisini çekiyor ama tutamıyor daha hemen düşürüyor . Daha cok konusulmak ilgi istiyor.
DamlaTa Edauu hiç sormayın ne konuşcamı şaşırdım. Ya evde gezdircem odadan odaya ya yatırıp konuşcam öyle agucuklar yapıor başka türlü yok 5 dk da sıkılıyor
hypa müzik açıp karşısında çıngıraklarıyla eşlik edince çok hoşuna gidiyor. piyanolu oyun halısında güzel vakit geçiriyor kendi kendine epey oyalanıyor. onun haricinde zeka kartları aldım, ayına uygun olanları gösterip ismini söylüyorum çok dikkatini çekiyor. eline almak istiyor veriyorm ben de. şimdilik bu kadar oyuncaklarımız 🤗
Edauu Hepinize tesekkur ederim ❤️ hepimiz aynı seylerim benzerlerini yapuorum baska bisey yok henüz erken glb 🤭❤️
MugeAtlas Edauu hışırtılı kitap çok ilgisini çekti oğlumun. Hatta yavaş yavaş tutmaya bile başladı. Tabi direk ağzına götürüyor 😃