Zynlabdn
Merhabalar sevgili anneler. Bebeğim 4 aylık. Ancak hiç uyku düzenimiz Yok. Gece 2-3 e kadar ayakta o saate kadar uykusu şekerleme şeklinde gündüz de aynı şekilde Ve uyku eğitimi vermeye karar verdim bugün itibariyle başladım. Pek iç açıcı geçmedi ilk gün olması itibariyle. Ancak yönlendirmenize çok ihtiyacım hangi yolu izlemem lazım?Hangi yolu izlersem erkenden uyur ve uzun süreli olur bu uyku ? Lütfen yardımcı olun
Zynlabdn
[bilinmeyen] etiketlerseniz çok sevinirim. Çünkü o kadar yoruldum ki artık. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Mesela geceliğini giydirdim güzelce emzirdim masaj yaptım saçını okşadım. 45 dk boyunca kucağımdan inmedi ve de çok ağladı. Sonra uyudu kucağımda yatırdım 5 dk demeden uyandı. Sonra tekrar aldım öptüm falan içi geçti yeniden yatırdım yeniden ağladı. Yani bu uyanmalarında falan NE yapmam gerekiyor? Yönlendirirseniz o kadar büyük iyilik etmiş olursunuz ki bana 😞
Zynlabdn
[bilinmeyen] ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim. Valla yorgun mu değil mi bilmiyorum. İlk çocuğum olduğu için de çık acemiyim o da çok inatçı. İnşallah yönlendirmenizle düzene girer 🙏
fk3458
[bilinmeyen] benide etiketler misiniz
fk3458
[bilinmeyen] çok teşekkür ederim
Medine722018
[bilinmeyen] uyku eğitimine ihtiyacım var oğlum hala uyumuyor
Zynlabdn
[bilinmeyen] o kadar motive ettiniz ki ☺️Çok ama çok teşekkür ederim yazdıklarınızı da okudum tüm ayrıntılarıyla anlatmışsınız yazan elleriniz dert görmesin bundan sonrası bize bağlı umarım en kısa sürede biz de uyumaya başlarız ☺️
Seyma16
[bilinmeyen] benide etiketler mısınız rica etsem daha 2 ayligiz ama uyku rutinlerini simdiden olusturmak istiyorum uyku saatleri günü gününü tutmuyo buda küçük olduğu için sanirim
Melike13
[bilinmeyen] bnide etiketlermsnz
Medine722018
[bilinmeyen] etiketleyin