Kubraerdal Selam kızlar 6 aylık kızım var emziriyorum aşırı kilo verdim nasıl kilo alabilirim 45 kiloya düştüm 😕
naimeada Kubraerdal Bende 48 kiloyum ama bu durumdan rahatsız değilim.🤷🏻♀️Neden bu kadar rahatsız oldunuz?Sağlık problemlerinize yol açıyorsa bilemem tabi.☺️
idil1990 Kubraerdal kizim sekiz aylik 44 kiloya kadar dustum. Olmuyor ne yaparsam yapayim yok emdigi surece muhtemelen olmayacak, 🤦♀️
2bebeannesiii Kubraerdal kızım bi kaç gün sonra 11 aylık olcak . Günde 2 ekmek yememe rağmen 43 kiloyum . Naparsam yapim kilo alamıyorum olmuyo 🤷♀️
EymenSarp Keske bende emzirerek kilo versem ama sabit kaldım iki aylığız ama ben hala verdiğim 10 kilodan hariç baska kg veremedim
Kubraerdal naimeada herkes çok zayıfladın çok zayıfladın diye sayıklıyor hastalıklı gibi duruyorum sanki giydiğim üstüme oturmuyor psikolojik benimki sağlık açısından değil
Kubraerdal 2bebeannesiii bende yiyorum aslında 2 ekmek yemesemde eskiye göre iyi yiyorum ama yok her tartılmaya daha çok zayıflamış buluyorum kendimi sinirlerim bozuldu sanırım emzirmekten
2bebeannesiii Kubraerdal Her görenin çok zayıflamışsın , erimişsin , buharlaşcan artık demesinden yoruldum gerçekten . Evet kilolu olmakta çok güzel değil ama ne vardı bi 50 kilo olsaydım en azından S beden giyebilseydim ☹