08mayam Kullanan var mı? Okadar para verilip almaya değer mi? Bir de sürekli onun kendi özel çöp poşetlerini mi kullanmalıyız
Mom44 08mayam ben 17 aydır sadece onu kullanıyorum bitince diğer çöp posetlerinden kullandığım oldu ama sanki koku veriyo dışarı
Mervezem 08mayam 7aydır kullanıyoruz koku yok çok kullanışlı. Kendi çöp torbası var onu takmanız gerekiyor
Sarisey 08mayam 9aydir kullaniyorum asiri memnunum. Paranin karsiligini sonuna kadar veriyor. Ebebekte gayet uygundu diye hatırlıyorum diger yerlere gore
AysunFatih 08mayam Bende memnunum açıkçası fakat bana da koku yapıyor gibi geldi kendi poşetini kullanıyorum fakat koku yapıyor malesef
Chickpea 08mayam 7 aydır kullanıyorum ara ara koku çıkıyor sanki son günlerde , ama genel olarak memnunum ve bence kullanışlı bir ürün , ederini karşılıyor
elifiii 08mayam daha önce de yazmıştım, oğlum 21 aylık, yatak odamızda duruyor. Koku problemi hiç yaşamadık. Kendi çöp poşeti var kampanya zamanlarında alırsanız daha uygun oluyor. Düzenli temizliğini yapıyorum ve havalandırıyorum. Başka poşetler kokuyor.
Yesillimon 08mayam İyi ki almisim dedigim seylerden biri ben normal cop poseti kullaniyorum olay zaten kova da posette degil alın derim ben cok memnunum sıfır koku
Mervemerveesk 08mayam ya ilk aylarda kullandım bende ama şu an hiç aklıma gelmiyor. Benim tecrübem çok da gerekli bir şey olmadığı yönünde. Evet çöp poşetini ayrıca almanız gerekiyor
Balkiz 08mayam dışarı koku vermiyor ama bez atarken o kapak aciliyorya kusasim geliyor öyle iğrenç bi koku
Prensinannesii06 08mayam kesinlikle alınması gereken bir şey bence bana teyzem almıştı ilk başta akrabalar çöp kovası mi diye ağız burun kıvırdı hediyesine ama mükemmel bence tek şeyi kendi poeştini kullanmalısınız ben bazen normal poşet koyuyorum ama koku yapıyor kendi poşetini kullandığımda banyoda duruyor ve sıfır koku oluyor o yüzden indirime girdikçe stok yapıyorum ve normal poşete göre 2 3 kat daha fazla alıyor ben ilk doğduğu zamanlar günde 10 defa alt dsğiştiriyordum poşeti 3 hafta gidiyordu şimdi 1 buçuk 2 ay gidiyor
Cansumommy 08mayam aynen öyle bizde 46 günlük olduk. hiç ama hiç koku vermiyor dışarı. ilk alındığı zaman içinde kendi poşeti oluyor. bittikten sonra netten ya da e ebebekten poşetini alacaksınız. korbell bebek çöp poşeti diye aratıp