Yazilimcianne Merhaba hanımlar doğumdan beri minies kullanıyorum ama 5 numarası küçük 6 numarası büyük geliyor. Geçen gün e bebekte goon un tester’ını gördüm, içi yumuşacık hoşuma gitti. Kullanan memnun olan var mı, tavsiye eder misiniz?
Lina270720 Yazilimcianne benim bebeğim 21 günlük ilk günden beri goon kullanıyorum ve çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım canım😊
parsoglan19 Yazilimcianne çok çok memnunum. Neredeyse her bezi denedim bebeğim zayıf olmasına rağmen sleepy bile bacak kısmını kesti acıttı. Goondan çok memnunum 2 ay cırtlı kullandık sonra kulot bezine geçtik. Gerçekten süper
Eses20 Yazilimcianne ben de çok memnunum, yumuşacık ve bantları iz yapmıyor. Ama sadece gece takınca hep taşırma yaptı, yine de vazgeçmek istemedim, gece molfix gündüz goon şeklinde gidiyoruz 😄
Ygz30 Ben kullandım yumuşak bez ve kalıbı büyük.Biz üç numara kullanıyoken onun 2 numarası bile büyük geliyordu
Yazilimcianne Ygz30 hay Allah minies in de küçük kararsız kaldım. Kaç kiloydu peki bebeğiniz ve şimdi ne kullanıyorsunuz
Ygz30 Yazilimcianne o zamanlar 6 küsürdü galiba.Şuan 9.5 kilo.Ben dediğim gibi sleepy naturel prima premium molfix pure&soft bu bez harika.İçinşn dokusu gonada benziyor
Mizgin-osman Çok bez denedik ama en güzeli coon ben çok memnunum kalıbında büyük ve şuna hepsi burada da indirimde