yigitalpinannesiii Deletedmom326 bebeğim 4 aylık 3 ana 3 ara yapıyorum hamur işi tatlı yok bol yeşillik kuru hurma kuru incir yiyorum 20 günde 8 kilo verdm
Annemisyen Deletedmom326 verilmiyor o emdikçe yiyesim geliyor 4 aylık olacağız, diyet için 6. ayı bekleycez mecbur… 🤷♀️İnşaallah yapışmaz üzerimize bu kilolar…
PonciKom Butterfly ay bende 45 :(( cok uzuluyorumm dogum masasından klktıgımfa 11 kg vermıstım şimdi 45 ıle hamıle kaldım 65 dogum yaptm 54 e dusmustum 5. ayda tekrar 45 oldum suan 16 aylık kızım hala 45 🥱 genetk glb annemde tyzemlerde zayıf
PonciKom Deletedmom326 her gören 54 kıloyken cok guzeldın hamıleyken cok guzeldın 28 ysındaym hayatım boyunca ilk dfa hamıleyken kılo aldım onlarda gitti herkes cok begenmıstı kıloyı ama kalmadı kalmasını cok ıstemıstm
Gzd_ Deletedmom326 senin ne kadarlık oldu bende öyle düşünüyordum annelik muhteşem ama kilo çok kötü psikolojimi bozdu ömrümde görmediğim kilolardayım
Gzd_ Deletedmom326 sık dişini yavaş yavaş veriyorsun şekeri bırak direk yediklerine dikkat et zor biliyorum abur cuburuda bırak işe yarıyor