zeynepasel26 Merhaba 🙋♀️ 5 buçuk aylık bir kızım var bir türlü düzen oturtamadık gündüz uykusu hiç yok hep oyun istiyor çoğu zaman yemekte hep kolaya kaçıyorum temizliği eşim evdeyken yapıyorum ama bu durum artık beni rahatsız ediyor sizler nasıl düzen oturttunuz özellikle gündüz uykusu olmayan bebiş anneleri
Sdnrruznn zeynepasel26 Ben o dönmelerde olduğu kadar olmadığı kader diye kendimi teselli ediyordum 😂🙈 bu aylardan sonra düzene girer büyük ihtimalle bizim 6 Aydan sonra düzene girmişti sonra dişlerinden sıkıntı oldu Allah yardımcımız olsun 🥰
Dn123 zeynepasel26 9 aylık olacak daha düzen oturtamadım temizlik 2 3 günde bir zar zor yemek çoğu zaman gecistirmeli
EfEce zeynepasel26 düzen oturtamadım malesef. Bugün anca yemek bulaşıkla ilgilenebildim. Paçamdan ayrılmıyor ki 😊 içim içimi yiyo ev pisken sinir oluyorum ama elimde değil. Eşim varken yapıyorum biraz. Biraz da hafta sonu. Allah tan eşim halimi görüyo laf etmiyor. Kimse de gelmeyince sorun yok 😊😊
zeynepasel26 Sdnrruznn ### brns21 Selinsu1 Mom987 EfEce Dn123 yalnız değilmişim buna sevindim bir süre böyle idare edicez demek ki ☺️
Selinsu1 zeynepasel26 6 bucuk aylik duzen muzen yok gunduz uykulari yarim saat ne zaman uyursa hemen bi isin ucundan tutuyom yarim yamalak hallediyoz iste
brns21 14 aylik olcak pesimden ayrilmadigi icin bir duZen oturtamadim tuvalete giriyorum kapida bekliyor🤷🏻♀️Uyudugunda yemekmi yapsam temizlikmi yapsam, uyusammi dinlensemmi bi kahvemi icsem bende şaşırdım
Amnetfk1453 zeynepasel26 benim oglumda 5 ay 19 günlük daha simdi sallıyorum ayagimda biraksam uyanacak hep oyun derdinde uyumuyor zorla temizlik yapiyorum yemegide eşim gelince yapiyorum
zeynepasel26 Amnetfk1453 bizde 5 ay 12 günlüğüz aynen ayağımda sallıyorum şuan uyumamaya direniyor yemek falan yok ortada daha kızartma yapıcam hazırladım eşim gelince yapıcam 😂
Amnetfk1453 zeynepasel26 bırakamiyorum uyanicak diye gözünü bile açmadan kalkmaya çabaliyo hemen ben daha ne yemek yapicam bilmiyorum bile 😂