Cansuu1 Kizlar 4 aylik oğlum da ara ara hirilti oluyor. Doktor bakti bogazlarinda ve cigerlerinde sorun yok dedi normal olabilir gaz cikmayinca da olur dedi. Balgam var gibi öksürüverse geccek. Sizde var mi
Gecesmom Cansuu1 bizdede oldu 2 kere doktor soğuk algınlığı ama çok hafif geçiriyor dedi geniz akıntısı sebebiyle oluyor sık sık banyo ve sonrasında ıslanmışken temizleyin aspiratörle rahat nefes alır dedi öyle yapıyorum
Zeynepeymen Cansuu1 4 aylık olana kdr bizdede vardı hıc gecmek bılmedı ne yaptıysam en sonunda uc gun antıbıyotık kullandk ondn sonra gitti bidada olmadı şükür.
[silindi] Cansuu1 bizdede vardı grip oldu geniz akıntısı vardı. Sürekli burnunu temizlemek gerekiyor.
Miranur Benimde aynı hırıltı hep var üşütünce daha cok oluyo geniz yumuşaklığı yani nefes borusu gelişmemiş gittiğinde bunu sor istersen buda bir bucuk iki yaşta kendi geçiyor hiç bi tedavisi yok malesef üşütmemesine dikkat ediyoruz o kadar
Acemi_ogretmen_annee Cansuu1 hırıltı için hava almayan bir beze yemeklik küp küp soğanı doğrayın bağlayın bohça gibi olsun bunu da benmari usulü ısıtın göğsüne koyacak ısıya geldiğinde koyun sabah akşam yapın umarım faydalı olur geçmiş olsun
Sinmn Cansuu1 oğlum 5 aylık, onda da var.. hem de bir aydır.. doktor ciğeri temiz diyor, balgam hırıltısıymış.. önemli olan ciğerinin temiz olması
busraerdi Cansuu1 bende öyle gittim doktora hırıltı ve öksürük için dediler mikrop kapmış küvezde yattı bir hafta allah a sukur düzeldı yanımda ama yine korkuyorum olacak diye arada öksürüyor burnu tıkanıyo benimki 1 ay 11 günlük