Perissmom Merhaba hanımlar, bebişlerinizin kulaklarını ne zaman deldirmeyi planlıyorsunuz? 6. Aydan sonra izin veriliyormuş en erken ama nerede deldirilir ki temiz, hijyenik🤷🏻♀️
Deletedmom11 Perissmom benim kızım 14 aylık ben henüz deldirmeyi planlamıyorum. Benim kulağımdaki küpeyi dahi çeken bir çocuk. Kendi kafasında bandana toka lastik asla durdurmaz heleki kulağına küpe taksam eminim o kulağını parçalar yine çıkarır küpesini. En azından aklı erip anne bende deldircem diyene kadar ellemiycem
Perissmom HonKiPonKiDoNiNo Bengisu_dunya Deletedmom11 anne15 Sarisey AsilZeynepp teşekkür ederim çok kızlar, doğru diyorsunuz vazgeçtim ben de 🤷🏻♀️
Bengisu_dunya Bende deldirmeyi düşünmüyorum. Ennn idealı 4 yaştan sonra diye soyluyor doktorlar. Kendi kararına bırakacağım🤷♀️ Kuyumcular deliyor ama hijyenik değildir. Tıp merkezinde deldirebilirsiniz
Perissmom Bengisu_dunya ben de arada kaldım, sırf tatlı oluyorlar diye çocuğun canını acıtmaya gerek var mı yani😔 Bir yandan da 5 yaşında yeğenim var çok küpe istiyor ama korkuyor şimdi de deldirmeye, bilemedim 🤷🏻♀️Tıp merkezileri deliyorsa o süpermiş👍🏻
Bengisu_dunya Perissmom aslında gram acı olmuyor deldirirken o yonde endişeniz olmasın. Sadece tehlikeli yutabilir kulak memesini çekip yırtabilir allah korusun örnekleri var. İsterse 10 yasında deldirsin evet güzel duruyo ama ben şahsi fikrim bu sorumluluğu almayacağım🙏😌
Deletedmom11 Perissmom çıkarması bişey değil ama çok aşırı tehlikeli 😞 ben 1 yaşındayken fakan deldirmiş annemler. Sonra ben kulağımdan nasıl çektiysem kulak etim yırtılıp enfeksiyon olmuş. Allah korusun evlatlarımız yaşamasın
balannesi_ Perissmom büyüyüp anne kulaklarıma küpe takmak istiyorum dediği zaman deldirmeyi düşünüyorum
cocomelon Perissmom bende kendi isteyene kadar deldirmeyi düşünmüyorum ben bile küpeyle hayatta uyuyamam
habibe_kzlkaya Perissmom 3 yasına kadar önermiyorlar Canim benim kizim 13 aylik bende istiyordum eczanedeki çalisan yakınımız 3 yasa kadar ben önermiyorum dedi yinede sen bilirsin dedi neden diye sordum kulağını çeker dedi üstünü çıkarırken kulağı zarar görür dedi