Deletedmom388 NisanAda Desteksiz mi? Destekli olarak 5.ayda doktorun tavsiyesiyle başladık.Kısa süreli kucakta ve koltukta yanına minderlerle 5-10dk kadar…Desteksiz, 7.ayın ortasında oturmaya başlamıştı kızım😊
Aryasare NisanAda 4. ayda oturtmaya basladım şuan 9 aylık kendisi yattıgı yerden kalkıp gayet güzel oturuyo maşallah
Aryasare Esilanur Ne olduki neden şaşırdın doktorumda çok kısa olmak kaydıyla oturtabilirsin demişti kafama göre iş yapmıyorum, bir sorunda yaşamadım
Kavruuukk Esilanur bizim doktorumuzda dördüncü ayda destekli oturtmaya baslicaz dedi neden şaşırdınız ki
Cansubasak Selinsu1 bahsettiğiniz desteksiz oturma böyle dimdik düşmeden mi desteksiz oturuyor benim bebeğim de 6 aylık ama devriliyor uzun süreli dik oturamıyor
Selinsu1 Cansubasak bizimki cok hareketli oldugu icin durdugu yerde durmuyor hemen emeklemeye sürünmeye geciyo surekli hareket halinde ama kendi kendine oturuyo devrilmeden
Kavruuukk Esilanur 6. Ayda kendileri oturmaya başlayabilirler destekli kisa zamanlarda oturtma yapıcaz dedi doktorumuz