Meltems Kızlar doktor yumurtalık sayın iyi bi sorun görünmüyor dedi. Bende sevindim menopoz olmayacam diye bişey soramadım kapattım telefonu. Bileniniz var mı nasıl sonuç ?
Mucizemsinsenn Meltems kaç yaşındasiniz ki benim de 1.09 du 2.5 yik önce çok şükür kızım kucağımda ama bana etken menepoz diyorlar
Yuyu Benim bebeğim olmadan önce tahlil yaptırmıştım 0.1 ’di ve hamile kaldım Rabbim nasip edince oluyor. Ve yumurtanız hic yok değil var ama yaşıtlarınıza göre az örneğin onların 15 varsa sizde 5 6 gibi
Meltems Yuyu kesinlikle inanıyorum canım allah nasip ederse olur. Allahım bundan sonra hayırlısını versin teşekkür ederim canımm
Meltems Mucizemsinsenn 30 canım. 14 aylık oğlum var çok şükür rabbim aratmadan verdi evladımı bana. Doktor kontrolünde erken menopoz deyince yaptırmıştım bu testi
Mucizemsinsenn Meltems hm ben daha 23 yaşındayım düşünün ve değerim 2.5 yıl önce öyleydi bence 30 yaşına göre iyi çok da erken menepoz değil ama yine de 2. Bebeği düşün çünkü yumurta sayısı azaldıkça kalitesi de düşüyor
Mucizemsinsenn Meltems olur olur korkma bana olmaz olmaz dediler kızımı doğurdum üstüne şimdi de ikiz hamileyim Allah ne derse o oluyor